monitorulcj.ro Menu

Mall nu a fost, parking nu s-a construit, spital de copii nici vorbă. Ruina de pe Victor Babeş se transformă în centru de transplant

Pe terenul de pe strada Victor Babeș pe care l-a concesionat Consiliul Județean acum 12 ani pentru construirea unui centru comercial s-ar putea construi un centru integrat de transplant. Rând pe rând, preşedintele forului judeţean, Alin Tişe, spunea că pe acel teren se va construi ba un mall, ba un parking, ba un spital de copii, iar acum un centru integrat de transplant.

Terenul din centrul Clujului care este o ruină de 12 ani. Un medic le bate obrazul lui Boc și Tișe: “O groapă urâtă cu gunoaie”

Terenul de pe strada Victor Babeș pe care l-a concesionat Consiliul Județean acum 12 ani pentru construirea unui centru comercial rămâne abandonat pe termen nelimitat. În 2016, când s-a instalat în fotoliul de președinte al Consiliului Judeţean, Tișe spunea că în 2017 va începe construirea unui spital pentru copii pe acest teren, în valoare de patru milioane de euro.

Mall nu a fost, parking nu s-a construit. Va fi Spital de Copii?

Terenul de pe strada Victor Babeș pe care l-a concesionat Consiliul Județean acum nouă ani ani pentru construirea unui centru comercial ar putea fi transformat în spital de copii, anunţă preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe. Tot Consiliul Judeţean dorea în 2013 transformarea zonei în parking, decizie care nu s-a mai concretizat. Ce şanse reale există ca de această dată să fie construit un spital de copii?