monitorulcj.ro Menu

În cât timp vom zbura direct de pe Aeroportul Cluj spre SUA

Aeroportul din Cluj, al doilea din ţară, operează în prezent zboruri către 43 de destinaţii spre 20 de ţări din Europa şi Orientul Mijlociu, fiind conectat la marile hub-uri europene. Cu un trafic de pasageri mereu în creştere - pentru 2017 se estimează un trafic de 3 milioane de pasageri - întrebarea de pe buzele tuturor este când vor fi disponibile zboruri directe Cluj-SUA.

Topul aeroporturilor din România: Clujul face pasul spre 2 milioane de pasageri

Aeroporturile din România au fost tranzitate anul trecut de 16,4 milioane de pasageri. Cel mai mare număr de pasageri a atras anul trecut aeroportul Henri Coandă (Otopeni). Pe locul 2 se află Aeroportul Internațional Cluj, urmat de aeroportul din Timișoara. Cele trei aeroporturi au ţinut în spate peste 85% din totalul traficului aerian, în contextul în care în ţară există un total de 16 aeroporturi.

În 2017, banii clujenilor vor merge pe proiecte falimentare: Centrul de Deşeuri şi Tetarom IV. Tişe a tăiat Aeroportul Cluj de pe lista de finanţare. Sume record pentru biserici şi asfalt

După modelul Boc, nici Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj nu vine cu proiecte noi în acest an pentru judeţ, banii clujenilor mergând, an de an, pe aceleaşi proiecte falimentare: Centrul de Deşeuri şi Tetarom IV. Deşi judeţul beneficiază de un buget record de peste 1 miliard de lei, pe lista de investiţii din acest an se regăsesc aceleaşi şi aceleaşi proiecte.