monitorulcj.ro Menu

Rus “şterge pe jos” cu Consiliul Judeţean Cluj: „Au dat-o-n gard cu intermodalul“

Conducerea Consiliului Judeţean Cluj nu a depus la termen cererea de finanţare pentru atragerea de fonduri europene în vederea implementării terminalului intermodal la Aeroportul Internaţional Cluj. Vicepreşedintele CJ Cluj Ioan Oleleu (PSD) a refuzat să semneze cererea de finanţare din cauză că nu s-au obţinut toate avizele necesare. Depunerea cererii de finanţare se putea face până la data de 3 martie 2015.

Consiliul Judeţean Cluj cere conducerii aeroportului să-i plătească un comision de risc pentru creditul garantat la pistă

Consilierii judeţeni vor dezbate în următoarea şedinţă un proiect de hotărâre privind aprobarea unei sume de bani pe care conducerea aeroportului trebuie s-o plătească Consiliului Judeţean Cluj sub formă de comision de risc, ca urmare a creditului pe care aeroportul clujean l-a contractat pentru realizarea pistei de 3500 metri, credit garantat de către Consiliul Judeţean Cluj.

De anul viitor, Wizz Air introduce două noi rute Cluj-Napoca - Bari

Compania Wizz Air va opera două noi zboruri săptămânale de la Timişoara spre Bari de la 1 noiembrie 2014, în timp ce din 14 martie 2015 vor fi disponibile două noi servicii din Cluj-Napoca către Bari. Zborurile spre ambele rute vor fi operate marţea şi sâmbăta.

Angajaţii aeroportului nu se lasă. A treia zi de proteste. Nimeni din conducerea CJ Cluj nu a ieşit să stea de vorbă cu ei FOTO

Aproximativ 100 de angajaţi ai aeroportului clujean protestează luni după amiaza în faţa Consiliului Judeţean Cluj pentru a treia zi nemulţumiţi de blocarea creditului de 50 de milioane de lei pentru plata lucrărilor la noua pistă şi de faptul că nu s-a ajuns la niciun acord cu conducerea CJ Cluj. Nimeni din conducerea Consiliului Judeţean Cluj nu a ieşit să discute cu aceştia, în zonă fiind doar câţiva jandarmi şi poliţişti.