Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 22 octombrie 2021. Ruptură definitivă a unei relații în viața Fecioarelor. Taurii au parte de o împăcare

HOROSCOP 22 octombrie 2021. Află ce zodie este răsplătită pentru toată munca depusă și ce nativ este concentrat doar pe persoana iubită.

 

 


HOROSCOP 22 octombrie 2021. Astrele anunță o zi cu evenimente deosebite pentru majoritatea zodiilor. Unii nativi au parte de despărțiri definitive.

 


Horoscop 22 octombrie 2021. Berbec 

Cei din zodia Berbec au parte de o zi în care își dau seama că a venit momentul să depășească o etapă care i-a consumat destul de mult în ultima vreme. Mergi înainte fără a privi în urmă, e timpul să lași în trecut unele lucruri. 

Horoscop 22 octombrie 2021. Taur 

Taurii se împacă cu o persoană cu care au pierdut legătura de ceva vreme. Vreți să vă dați o șansă pentru a repara conexiunea pe care ați pierdut-o, iar acesta pare că este momentul potrivit pentru a face acest lucru. 


Horoscop 22 octombrie 2021. Gemeni 

Nativii Gemeni sunt determinați azi mai mult ca oricând să obțină ceea ce își doresc și muncesc pentru a reuși acest lucru. Atitudinea ta îi motivează și pe cei din jurul tău și le dă curaj să depășească obstacolele.

CITEȘTE ȘI:


Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Ești și tu printre cei norocoși?


Horoscop 22 octombrie 2021. Rac 

Pentru Raci se anunță o zi în care se îndreaptă spre persoanele dragi din viața lor. Vei fi acolo pentru ei și le vei asculta poveștile, oferind sfaturi. Acest lucru te va face să îți dai seama de unele legături intense și sincere. 

Horoscop 22 octombrie 2021. Leu 

Cei din zodia Leu își petrec toată ziua în compania persoanei iubite. Vei avea parte de momente de romantism care îți vor întări relația cu partenerul de cuplu. Profită din plin de aceste clipe. 


Horoscop 22 octombrie 2021. Fecioară 

Nativii Fecioară renunță definitiv la o persoană dragă. Îți dai seama că ceea ce ai investit în relația respectivă nu a dat roade și este mai bine să te retragi și să lași trecutul în urmă. Fii curajos, vei avea parte și de lucruri mai frumoase în curând. 

Horoscop 22 octombrie 2021. Balanță 

Pentru Balanțe se anunță o zi în care pun în practică noi obiceiuri pentru a-și schimba stilul de viață. Ai făcut unele excese în ultima perioadă și asta te-a adus la epuizare. O schimbare a rutinei și mai multă odihnă îți vor face mult bine. 

Horoscop 22 octombrie 2021. Scorpion 

Scorpionii sunt concentrați și deciși să îți joace toate cărțile într-un proiect important. Astrele sunt de partea ta și prevestesc că vei avea noroc. 

Horoscop 22 octombrie 2021. Săgetător 

Cei aflați sub semnul zodiacal al Săgetătorului se simt creativi și dornici să facă lucruri noi care le dau energie și o stare de bine. O pauză de la muncă este bine-venită în acest moment și decizi să acorzi mai multă atenie hobby-urilor tale. 

Horoscop 22 octombrie 2021. Capricorn 

Capricornii lucrează intens la niște proiecte, iar această zi este una în care ideile curg pe hârtie. Te organizezi, iar după ce ai tot planul făcut vei pune în practică tot ceea ce ai plănuit cu migală. 

Horoscop 22 octombrie 2021. Vărsător 

Cei din zodia Vărsător își dedică această zi socializării. Ești dornic să afli mai multe despre viața persoanelor cu care conviețuiești zi de zi, dar despre care ai impresia că nu știi nimic. E o zi bună pentru o ieșire în natură. 

Horoscop 22 octombrie 2021. Pești 

Peștii au ajuns ziua în care culeg roadele muncii pe care au depus-o în ultimele săptămâni. Vei fi cu adevărat răsplătit și vei simți că tot efortul nu a fost în zadar.

CITEȘTE ȘI:

Cât de sexy este zodia ta? TOP cele mai sexy și pasionate zodii din horoscop, conform astrologiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter