Ştiri din Transilvania

Horoscop 10 octombrie 2021. Relația cu partenerul de viață nu merge bine pentru o zodie

Horoscop 10 octombrie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică.

Horoscop 10 octombrie 2021. Se anunță o zi complicată pentru cei născuți în zodia Berbec, din cauza unor tensiuni care apar în relația cu partenerul.

Berbec


Sunt șanse mari să pui paie pe foc și mai mult în relația cu partenerul de viață, care oricum nu mai merge cum trebuie de ceva vreme.
Taur

Ai impresia că nu ai deloc parte de susținere din partea familiei. E posibil să fie așa cum crezi sau poate, uneori, ceri prea mult de la ceilalți.
Gemeni


Gândurile tale nu sunt deloc îndreptate spre muncă. Vrei să prelungești timpul liber petrecut acasă cu cei dragi și nu știi cum să faci asta.
Rac

O zi numai bună pentru socializare, relații și timp alături de jumătatea ta. O cină romantică este tot ce aveți nevoie voi doi.
Leu


Ai tendința să exagerezi și să nu fii deloc de acord cu părerile celor din jur. Nu e deloc un lucru bun să fii contra, mai lasă de la tine.
Fecioară

S-ar putea să fii surprins de niște schimbări radicale, care vor aduce multe lucruri pozitive în viața ta, dar mai ales idei și planuri de viitor.
Balanță


E posibilă o scurtă excursie care să te scoată din zona de confort. E timpul să încerci activități noi, care să-ți aducă o stare de bine interioară.
Scorpion

Nu o duci prea bine la capitolul financiar. Cheltui prea mulți bani pe lucruri de care nici nu ai nevoie, dar nu te poți abține.
Săgetător


Deplasările sunt pe ordinea de zi pentru tine. Nu poți să stai acasă și vrei mereu să fii în mișcare, să cunoști oameni și locuri interesante.
Capricorn

Este o zi numai bună pentru a ieși cu cercul de prieteni. Profită de distracția de la finalul săptămânii, nu se știe când mai poți face asta.
Vărsător

E momentul să iei o pauză. Ai alergat suficient după niște idealuri și vise care nu s-au îndeplinit. Croiește-ți altă cale de acum înainte.
Pești

Mereu ai planuri și ești pe fugă. Ești gata să faci toate acele lucruri care îți trec prin minte, nu ești genul care să doarmă prea mult.

Ultimele Stiri
abonare newsletter