Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2021. Se anunță un început de weekend tensionat și plin de certuri pentru unii nativi

HOROSCOP 9 octombrie 2021. Unii nativi încep weekend-ul cu bună dispoziție și liniște în familie, în timp ce ceilalți nativi au parte de tensiuni în familie și viața de cuplu.

 

 


Horoscop 9 octombrie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.


Horoscop 9 octombrie 2021. BERBEC

Nativii Berbec au tendința de a se impune în fața partenerului și riscă să intre în conflicte neplăcute. Sunt și nativi care resimt în mod sufocant atitudinea autoritară a partenerului și se revoltă.
Dacă, în schimb, sunteți singuri, evitați să cuceriți pe cineva pentru că vei reuși mai degrabă să-l îndepărtezi. Atenție și la relațiile profesionale, încercați să evitați conflictele.


Horoscop 9 octombrie 2021. TAUR

Pentru Tauri este o zi destul de tensionată la locul de muncă și nivelul de stres poate atinge cote alarmante. Pot intra în conflicte cu colegii, chiar și în competiție, însă cu cât se vor suprasolicita mai mult, cu atât se vor dezechilibra energetic și vor ceda psihic. Acești nativi trebuie să evite conflictele.

Horoscop 9 octombrie 2021. GEMENI

Gemenii trebuie să învețe să se relaxeze. Acești nativi au tendința să gândească în amănunt și să se streseze cu lucruri pe care nu le pot controla. Potrivit astrelor, remediul cel mai bun este o pauză de la griile care îi macină., pentru că starea lor de sănătate ar putea fi afectată, iar pe termen lung pot apărea probleme de sănătate.


Horoscop 9 octombrie 2021. RAC

Această zi stă sub semnul sincerității și fidelității pentru nativii Rac, ceea ce vor consolida relaţiile de cuplu și le vor da impulsul de care aveau nevoie fie pentru conceperea unui copil sau pentru oficializarea relației prin căsătorie,

Horoscop 9 octombrie 2021. LEU

Nativii Leu vor avea parte de un weekend liniștit în familia. Vor reuşi să restabilească ordinea în situaţiile mai puţin plăcute. Sfătuim Leii să aibă grijă de bani și nu mai cumpere toate lucrurile inutile decât dacă au mare nevoie de ele.


Horoscop 9 octombrie 2021. FECIOARĂ

Pe nativii Fecioară îi aşteaptă veşti din străinătate. Este posibil să fie vorba de o moştenire sau un partaj. Însă să nu se bazeze pe lucrul acesta. Vor avea de efectuat o deplasare, ceea ce va fi destul de costisitor. Vă sfătuim să aveți grijă cu un membru al familiei care nu este de acord cu relaţia dumneavoastră.

Horoscop 9 octombrie 2021. BALANŢĂ

Șefii vor aprecia și recompensa pentru efortul depus și creativitate Balanțelor. Vor avea noroc cu banii, dar trebuie să încerce să investească ești în ceva rezonabil. Pe plan sentimental trebuie să aibă grijă la partenerul de viață, ceva scandaluri sunt pe punctul să izbucnească.



Horoscop 9 octombrie 2021. SCORPION

Scorpionii ar putea fi cu capul în nori astăzi, chiar dacă ar fi necesar să fie atenți la local de muncă. Unul dintre superiori caută să avanseze pe cineva, iar atenția îi va fi îndreptată asupra echipei din care fac nativii Scorpion parte. Dacă vor leveni s-ar putea să fie dezamăgiți de decizia finală.

Horoscop 9 octombrie 2021. SĂGETĂTOR

Un coleg s-ar putea să le ceară ajutorul nativilor Săgetător, ceea ce se va dovedi util pe termen lung, tot pentru ei. Nu ezitați să fiți deschiși și răbdători. Nu uitați că și voi ați fost la început și ați avut nelămuriri.

Horoscop 9 octombrie 2021. CAPRICORN

Săptămâna aceasta a fost foarte solicitantă pentru Capricorni, prin urmare s-ar putea să nu fie chiar în apele tale. Aveți grijă să gândiți înainte să ziceți ceva, și dacă doresc o zi să ia pauză, ar fi bine să facă asta.

Horoscop 9 octombrie 2021. VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător trebuie să uite de griji și să se bucure de ceea ce au, deoarece au la dispoziție lucruri minunate. Nu vă mai îngrijorați de faptul că nu ați ajuns la potențialul vostru maxim, aveți timp să atingeți apogeul pe plan sentimental și material.

Horoscop 9 octombrie 2021. PEŞTI

Va fi o zi plină de surprize pe planul financiar. Acesta este un moment potrivit pentru a vă realiza obiectivele. Nu lăsați eșecurile pe planul sentimental să vă influenţeze negativ. Curând ar putea apărea persoana pe care o aşteptaţi de ceva vreme.

 

CITEȘTE ȘI

Zodii bune la pat. Cum fac sex barbatii in functie de zodia lor

Ultimele Stiri
abonare newsletter