Ştiri din Transilvania

Horoscop 4 octombrie 2021. Previziunile zilei de luni. Tensiuni la început de săptămână pentru o zodie

HOROSCOP 4 octombrie 2021. O zodie are parte de conflicte și tensiuni în prima zi din săptămână, dar dacă își ascultă intuiția poate să le evite cu brio, fără să-și strice dispoziția.

 

Horoscop 4 octombrie 2021. Află ce ţi-au rezervat astrele! O zodie începe săptămâna cu dreptul. Despre cine este vorba!


 

Horoscop 4 octombrie 2021. BERBEC


Dacă planurile voastre nu s-au concretizat şi doinţele nu vi s-au îndeplinit recent, nu este timpul pierdut. Munciţi mai mult, depuneţi mai mult efort şi veţi observa o schimbare. Indiferent dacă sunt paşi mici, important este să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Cei dragi sunt alături de voi aşa că oricând simţiţi nevoia să vă descărcaţi ori să cereţi un sfat, ei vor fi acolo.

Horoscop 4 octombrie 2021. TAUR

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Lunii prin zodia lor, în aspecte armonioase cu toate planetele din Capricorn. Nativii sunt energici, bine dispuși, puși pe fapte mari și dau dovadă de un entuziasm, dar totodată de o seriozitate, care vor atrage atenția tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține într-un context ce vizează studiile. Posibil ca unii să primească vești foarte bune din străinătate.


Horoscop 4 octombrie 2021. GEMENI

Astăzi nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat. Nu prea este pace sub măslini, aşa că nu mai turna gaz pe foc cu ironiile tale! Lumea este speriată şi îngrijorată, probabil că şi tu eşti! Pe plan profesional nu sunt recomandate călătoriile lungi, mai ales cu trenul sau autobuzul. Sprijinul il gasesti tot la familia ta de acasă.


Horoscop 4 octombrie 2021. RAC

S-ar putea să fiți forțați să faceți față unui eșec din trecut, dar puteți remedia ceea ce trebuie remediat atâta timp cât aveți încredere în voi înșivă. Începeți să vă bazaţi pe intuiţie şi aveţi încredere în voi. Dacă vei petree prea mult timp gândindu-vă la un anumit lucru s-ar putea să pierdeţi o oprtunitate, fie ea în dragoste ori în plan profesional.


Horoscop 4 octombrie 2021. LEU

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să-și îmbunătățească relația cu superiorii, să-și mobilizeze resursele în vederea atingerii unor obiective profesionale. Zi foarte bună la locul de muncă, în care toate merg foarte bine. Nativii se bucură de sprijin profesional din partea unei persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce o stare de sănătate foarte bună, energie, poftă de viață, optimism.

Horoscop 4 octombrie 2021. FECIOARĂ

Intuţia te serveşte astăzi, evitând multele conflicte, certuri şi tensiuni din jurul tău. Domeniul sentimental este avantajat. Solo, sau în duo, ai o seară agreabilă cu multe promisiuni. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. Dacă nu eşti atentă, s-ar putea să pierzi un lucru la care ţii mult, material sau sentimental.

Horoscop 4 octombrie 2021. BALANŢĂ

Cei aflați sub semnul zodiacal al Balanțelor sunt nevoiți să ia o decizie importantă în dragoste. Fiți sinceri și fermi atunci când vă expuneți punctele de vedere în fața celor din jur. Vorbiți cu familia, prietenii dacă simțiți nevoia de a primi sfaturi ori pentru a fi pur și simplu ascultați.

Horoscop 4 octombrie 2021. SCORPION

Ziua se joacă pe plan afectiv, emoţional, fie la serviciu, fie acasă. Te foloseşti de seducţia ta zodiacală ca să mai cucereşti pe cineva. Lucrurile stau cum te gândeai, trebuie să acţionezi. Manifeşti o abilitate suspectă către comunicare, dar numai către o anumită persoană. Suspect, nu? Sigur că este ciudat, dar dorinţa de schimbare şi marea plictiseală te fac să cheltuieşti prea mult.

Horoscop 4 octombrie 2021. SĂGETĂTOR

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar pute avânta cu încredere să negociezi o situație legată de locul de muncă, de sarcini, de program, chiar și de salarizare, pentru că șansele obținerii unor beneficii sunt în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce multă energie, o stare de sănătate bună și multă încredere în propria persoană.

Horoscop 4 octombrie 2021. CAPRICORN

O zi favorabilă. Mai ales dimineaţa, când se pare că ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Cei din jurul tău sunt siguri că poţi face faţă oricărei situaţii întâlnite. Te ilustrezi printr-o grijă, protecţie, arătată familiei, copiilor, părinţilor, fraţilor şi/sau surorilor, rudelor până la a treia spiţă. Nicio grijă, influenţa astrelor ţine numai astăzi! 

Horoscop 4 octombrie 2021. VĂRSĂTOR

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să-și îmbunătățească dialogul cu familia și să rezolve un conflict din trecut într-o manieră mai optimistă, dar și mai matură. Unii nativi rezolvă un context legat de casă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce o stare de sănătate bună, optimism și entuziasm.

Horoscop 4 octombrie 2021. PEŞTI

Sunteți într-o dispoziție foarte tolerantă și ajungeți să vă bucurați de fiecare experiență trăită, chiar dacă unele nu sunt chiar atât de avantajoase. Transformarea de care dați dovadă îi surprinde pe cei apropiați care însă își vor da seama că dați dovadă de mult mai multa încredere și astfel vor realiza că se pot baza pe voi. Totul este să nu vorbiți peste măsură, pentru că nimeni nu are timp de pierdut cu lucruri mai puțin esențiale.

CITEȘTE ȘI:

Zodii FALSE în iubire. Acești nativi iau iubirea ca pe o joacă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter