Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 18 iulie 2021. Fecioarele trăiesc momente de rușine, iar Berbecii se simt în pericol

HOROSCOP 18 iulie 2021. Află ce zodie ar putea avea probleme de sănătate și ce nativ se simte atras de o persoană la care nu s-ar fi așteptat.

 

 


HOROSCOP 18 iulie 2021. Astrele anunță o zi furtunoasă pentru majoritatea zodiilor, cu certuri, probleme de sănătate ori financiare. Alți nativi cunosc însă dragostea în această perioadă.

 


Horoscop 18 iulie 2021. Berbec 

Cei din zodia Berbec sunt în pericol şi simt asta. Astrele te sfătuiesc să acorzi mai multă atenție decât de obicei la oamenii din jurul tău, deoarece simțurile nu te înșală și s-ar putea să ai parte de neplăceri, poate chiar de trădări din partea unor persoane importante. 

Horoscop 18 iulie 2021. Taur 

Taurii se confruntă cu probleme legate de a spune adevărul celor din jur, ceea ce nu îi caracterizează neapărat. Simțiți că ați ascuns prea multă vreme niște lucruri care vă stau pe suflet, iar acum a venit momentul să faceți pace cu acele lucruri. 


Horoscop 18 iulie 2021. Gemeni 

Nativii Gemeni simt că ar putea avea probleme de sănătate. Nu ignora semnalele pe care ți le transmite corpul, te cunoști destul de bine și știi că simțurile tale se adeveresc de cele mai multe ori. O vizită la medic nu ar strica în aceste momente. 

Horoscop 18 iulie 2021. Rac 

Pentru Raci se simte o stare de neliniște care îi apasă. Sunt unele gânduri care nu îți dau pace de o vreme. Astrele te sfătuiesc să îți acorzi răbdare, să gândești lucrurile „la rece” și apoi vei înțelege mai clar ce ți se întâmplă.


CITEȘTE ȘI:

Zodiacul iubirii pentru vara 2021. Ce zodii își vor găsi jumătatea și care sunt sortite dezamăgirii?


Horoscop 18 iulie 2021. Leu 

Cei din zodia Leu sunt tentați să ia totul de-a gata și să aibă încredere oarbă în cei din jurul tău. Ar fi bine să verifici mai atent de unde și de la cine vin sfaturile pe care le primești, pentru a nu risca să ai de suferit mai târziu. 


Horoscop 18 iulie 2021. Fecioară 

Nativii Fecioară se simt rușinați de un lucru pe care l-au făcut în trecut sau poate chiar recent. Acest lucru te face să te gândești obsesiv la cum puteai face lucrurile mai bine, însă regretele nu aduc nimic bun. Încearcă să fii mai atent pe viitor, vei realiza că ai învățat foarte mult din acea greșeală. 

Horoscop 18 iulie 2021. Balanță 

Nativii Balanță au parte de tentații. Ar putea fi o persoană de la muncă, pe care nu ai fi crezut că ai putea-o privi cu alți ochi. Nu este greșit să îți schimbi perspectiva, în cele din urmă îți poate aduce ceva bun la care nu te-ai fi așteptat. 

Horoscop 18 iulie 2021. Scorpion 

Scorpionii sunt sfătuiți de astre să își gestioneze mai bine banii deoarece perioada următoare te va solicita din punct de vedere financiar. Vei fi nevoit să cheltui mai mulți bani decât de obicei, așa că, niște economii nu ar strica. 

Horoscop 18 iulie 2021. Săgetător 

Cei aflați sub semnul zodiacal al Săgetătorului sunt puși în fața provocării de a rămâne calmi în situații care nu le sunt deloc pe plac. Va fi nevoie să dai dovadă de multă diplomație pentru a-ți putea păstra avantajele profesionale. 

Horoscop 18 iulie 2021. Capricorn 

Capricornii sunt din ce în ce mai stresați la locul de muncă, iar asta începe să le pună în pericol starea de sănătate. Astrele te sfătuiesc să îți acorzi mai multe momente de odihnă, altfel vei fi nevoit să pui pe pauză toată activitatea ta de la serviciu, 

Horoscop 18 iulie 2021. Vărsător 

Cei din zodia Vărsător se vor certa cu o persoană dragă. Conflictul va escalada de la o simplă neînțelegere. Încă mai ai timp să rezolvi un posibil viitor scandal prin comunicare și răbdare, pentru a nu regret mai târziu. 

Horoscop 18 iulie 2021. Pești 

Și Peștii au parte de momente tensionate, însă cu cineva din familie. Veți ajunge să vă aruncați vorbe pe care mai târziu le veți regreta, iar asta va duce la și mai multă neliniște. O privire în ansamblu cu detașare a situației ar putea stinge conflictul, până la urmă asta e ceea ce vă doriți, mai presus de a avea dreptate.

CITEȘTE ȘI:

Ce zodie înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii 

Ultimele Stiri
abonare newsletter