Ştiri din Transilvania

VIDEO. Momentul accidentului în care o gravidă a murit, înregistrat de CAMERELE DE SUPRAVEGHERE!

Momentul accidentului de la Șieu-Măgheruș, județul Bistrița-Năsăud, înregistrat de camerele de supraveghere.

O gravidă însărcinată în 20 de săptămâni a murit luni într-un grav accident petrecut în localitatea Șieu-Măgheruș. O cameră video a înregistrat momentul accidentului unde se poate vedea cum un alt șofer pătrunde pe contrasens și intră direct în mașina condusă de gravida de 32 de ani.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat patru victime, dintre care una, de sex feminin, încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara autoturismelor, conștiente și cooperante și nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.


„Victima încarcerată a fost extrasă din habitaclul autoturismului de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resususcitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului”, au anunțat echipajele de urgență sosite la fața locului.

Gravida a murit nevinovată în accident

Anchetatorii au stabilit că vina principală îi aparține unui șofer de 34 de ani care a intrat pe contrasens.


„Astăzi, pe Drumul Național 17, în localitatea Șieu-Măgheruș a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor 3. Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Rusu de Jos, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani din Baia-Mare. În urma impactului a rezultat decesul șoferiței, rănirea a doi pasageri din același autoturism cât și rănirea șoferului de 34 de ani. Șoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc nefericitul evenimentul”,  a informat IPJ Bistrița-Năsăud.

Ultimele Stiri
abonare newsletter