Ştiri din Transilvania

Vreme schimbătoare la Cluj în următoarea perioadă. O zi soare, alta ploaie

În următoarea perioadă, clujenii vor fi nevoiți să fie pregătiți atât pentru temperaturi ridicate, cât și pentru ploi, deoarece prognoza meteo din următoarea perioadă este schimbătoare.

 

 


Se anunță vreme schimbătoare la Cluj în următoarea perioadă. Clujenii vor fi nevoiți să fie pregătiți de ploaie, dar și de un soare arzător.

 


Miercuri, 16 iunie, temperaturile vor crește semnificativ față de ultimele zile. Maxima așteptată este de 26 de grade Celsius, iar șansele de precipitații sunt aproape de zero.

Joi, 17 iunie, temperaturile maxime din ziua precedentă se mențin, însă sunt așteptate din nou ploi, șansele de furtuni cu descărcări electrice fiind crescute. Cerul va fi în mare parte a zilei înnorat, în proporție de aproximativ 70%.


Începutul weekend-ului vine cu vești bune, ploile ținându-se departe de oraș. Temperaturile maxime așteptate se ridică la 27 de grade. Șansele de ploaie se mențin scăzute în mare parte, iar vântul va sufla cu 19 km/h. Cerul se anunță a fi predominat înnorat, însă razele de soare își vor face simțită prezența pe parcursul zilei.

Sâmbătă, 19 iunie, temperaturile vor crește și mai mult, maxima urcând până la 28 de grade Celsius. Șansele de ploaie vor rămâne scăzute, iar pe cer, soarele va fi prezent pe tot parcursul zilei.


Duminică, 20 iunie, maxima va fi de 27 de grade Celsius, fără risc de a ploua. Norii vor fi mai prezenți față de ziua precedentă, iar vântul va sufla cu 26 km/h.

Ultimele Stiri
abonare newsletter