Ştiri din Transilvania

Medici, reținuți pentru LUARE DE MITĂ! Cereau bani pentru prelungirea dosarelor de invaliditate

Mai mulți medici și un funcționar sunt cercetați pentru luare de mită. În urma perchezițiilor s-au ridicat sume de peste 150.000 de euro și mai multe brățări de aur și inele.

 

 


Trei medici și un funcționar au fost reținuți pentru luare de mită, iar alți trei medici sunt sub control judiciar pentru că cereau câteva sute de euro pentru prelungirea dosarelor de invaliditate, potrivit digi24.

 


Medicii și funcționarul din Mureș sunt cercetați acum într-un dosar de corupție, iar Parchetul de lângă Tribunalul Mureș a dispus măsuri preventive.

Prin urmare, față de 3 medici s-a dispus control judiciar de 60 de zile pentru luare de mită, iar ceilalți 3 medici și funcționarul au fost reținuți 24 de ore pentru luare de mită și trafic de influență. De asemenea, persoanele reținute urmează să fie prezentați Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.


La începutul lunii iunie s-au făcut 16 percheziții în județele Mureș și Sibiu. Perchezițiile au vizat mai mulți medici și intermediari care se presupune că au primit mită pentru a facilita menținerea în plată a pensiilor de invaliditate

În urma perchezițiilor au fost ridicate sume de 150.145 euro, 59.495 lei și 100 dolari, 39 inele, 3 brățări, un ceas din aur, 11 coliere, 24 perechi de cercei, 2 broșe, 6 pandantive și 7 bănuți din aur.


CITEȘTE ȘI:

Parcările transformate în apartamente trebuie desființate în 45 de zile! Boc: „Totul e pe cheltuiala afaceristului”

Ultimele Stiri
abonare newsletter