Ştiri din Transilvania

Fetițe ABUZATE de un cuplu din Maramureș! Printre ele era și propria fiică a celor doi

Patru fetițe, cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, au fost abuzate de un cuplu din Maramureș.

 

 


A ieșit la iveală un caz scandalos în Maramureș. Un cuplu din Cicârlău a fost acuzat de abuz sexual în cazul a patru fete. Printre acestea, era și fetița cuplului, în vârstă de 6 ani, și alte trei fete. Cei doi sunt acum arestați preventiv, potrivit actualmm.ro.

 


Abuz încă de la 2 ani

Cazul din Maramureș datează din luna martie, dar a ieșit la suprafață doar acum. Tatăl celor trei fete abuzate a depus o plângere penală la Poliție, moment în care a început ancheta.

La momentul respectiv, s-a aflat că bărbatul inculpat le-ar fi făcut poze dezbrăcate celor trei fete, pozele ajungând ulterior la soția lui, notează sursa citată.


Se bănuiește că cei doi soți ar fi vândut imaginile respective, ajungându-se la acuzații de pornografie infantilă. În urma deschiderii anchetei, s-au aflat detalii terifiante, precum faptul că inculpatul și-ar fi fotografiat fetița în ipostaze sexuale încă de la vârsta acesteia de 2 ani și jumătate, în 2017.

Bărbatul acuzat și-ar fi supus propriul copil și la alte abuzuri sexuale, inclusiv sex oral. 


Copiii prietenilor de familie, abuzați și ei

Cuplul nu s-a oprit doar la abuzul propriului copil. Aceștia au abuzat sexual și cele trei fete ale prietenilor de familie, dezbrăcându-le și fotografiindu-le în momentele când rămâneau doar ei singuri.

Copiii nu au spus inițial nimic, deoarece cuplul i-a amenințat cu moartea. Cea mai mare dintre fete, în vârstă de 16 ani, nu a mai putut suporta abuzurile, așa că le-a spus părinților ce se întâmplă, iar aceștia au contactat imediat Poliția.


Agresorul i-ar fi dat mesaje adolescentei de 16 ani și ar fi pus-o să îi trimită fotografii cu ea dezbrăcată, amenințând-o că dacă va spune cuiva, o va omorî.

Ultimele Stiri
abonare newsletter