Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 22 mai 2021. Capricornii primesc BANI, iar Peștii sunt în pericol de a-și pierde persoana iubită

HOROSCOP 22 mai 2021. Află ce zodie își face planuri de călătorie și cine clachează după prea multă muncă.

 

 


HOROSCOP 22 mai 2021. Astrele anunță o zi productivă pentru unele zodii, cu câștiguri materiale pentru altele ori cu schimbări legate de relație pentru alte semne zodiacale.

 


Horoscop 22 mai 2021. Berbec 

Chiar dacă e weekend, Berbecii nu iau pauză de la muncă. Și ca de obicei, aleg să facă totul fără a cere ajutor. Însă azi e o zi bună pentru a învăța să lucrezi în echipă. Lasă-te ajutat și vei vedea că lucrurile vor veni de la sine. Până la urmă, unele proiecte sunt făcute pentru a colabora, iar dacă vei renunța la orgoliu, astrele prezic că vei da randament astăzi, iar finalul zilei îți va aduce un sentiment de satisfacție legată de munca ta. 

Taur 

Taurii sunt sfătuiți să se ferească în această zi de luarea unor decizii care implică investiții. Vei fi tentat să te arunci cu capul înainte, iar asta s-ar putea să îți afecteze planurile de viitor. Pe de altă parte, vei primi aprecieri din partea colegilor de muncă, ceea ce nu este de mirare. Tu știi că ai muncit mult în ultima vreme pentru a-ți duce la îndeplinire toate sarcinile, iar azi, vei culege roadele eforturilor tale. 


Horoscop 22 mai 2021. Gemeni 

Gemenii, deși comunicativi din fire în mod normal, în acest weekend vor socializa și mai mult decât de obicei. Vei avea multă energie, iar faptul că e weekend îți oferă ocazia perfectă pentru a-ți pune în valoare dinamismul. O ieșire în natură cu prietenii îți va oferi cadrul perfect pentru a împărtăși cu cei dragi toată energia ta debordantă.

CITEȘTE ȘI: Zodii încăpățânate. 4 cele mai încăpățânate semne zodiacale, conform astrologiei


Rac 

Această zi ți-o dedici în totalitate familiei. Poate vei avea de rezolvat câteva lucruri alături de cei dragi și îi vei ajuta la îndeplinirea unor sarcini. Chiar dacă va deveni obositor la un moment dat, încearcă să îți reamintești că e o ocazie bună de a petrece timp cu familia, chiar dacă înainte de a vă bucura de timpul liber, veți avea de rezolvat lucruri mai... administrative. La finalul zilei, vei constata că a meritat și vei fi plin de energie. 


Horoscop 22 mai 2021. Leu 

Dacă nu călătorești astăzi, atunci cu siguranță îți faci măcar planuri de vacanță pentru perioada următoare. Ai putea să faci niște rezervări azi sau cel puțin să alegi care va fi următoarea destinație spre care vei „zbura” în curând. Nu uita însă că planurile de călătorie îi implică și pe cei dragi. Încearcă să ții cont și de dorințele celor din jur, chiar dacă ești entuziasmat. 

Fecioară 

Se anunța o zi bună pe plan financiar. S-ar putea să ai parte de niște câștiguri salariale de care poate ai uitat sau la care nu te așteptai. Din acest punct de vedere, veștile sunt bune. Ai grijă doar cum ai de gând să investești banii pe care îi vei primi. 


Horoscop 22 mai 2021. Balanță 

Azi te vei întâlni cu o persoană dragă și veți avea parte de momente frumoase împreună. Dacă nu ai în plan să vizitezi pe cineva, așteaptă-te să ai parte tu parte de o vizită surpriză. Oricare dintre variante ar fi, finalul zilei te va prinde în formă, cu o dispoziție bună și plin de energie. Persoana cu care îți vei petrece ziua are un rol important în viața ta, iar asta vei constata singur. 

Scorpion 

Scorpioni își vor dedica această zi muncii. S-ar putea să te simți copleșit, deoarece ți s-au adunat multe sarcini în ultima vreme. Acestea fiind spuse, ar fi recomandat să eviți luarea unor decizii importante, acestea putând fi influențate negativ din cauza oboselii adunate. Poate că weekendul e un prilej bun de a profita pentru a te odihni. Lucrurile pot să aștepte, iar tu meriți o pauză. Acest lucru te va ajuta să începi săptămâna cu forțe proaspete.

CITEȘTE ȘI: Top 5 zodii de bărbați buni la pat. Acești nativi îți îndeplinesc toate fanteziile


Horoscop 22 mai 2021. Săgetător 

Se anunță o petrecere pentru Săgetători. S-ar putea ca oboseala adunată pe parcursul săptămânii să te facă să devii predispus la a face excese, inclusiv cu băutura... Nu uita însă că te așteaptă o săptămână grea, cu multe proiecte și sarcini de îndeplinit, deci vei avea nevoie de energie. Echilibrul e cheia, nu uita! 

Capricorn 

Și Capricornii au o zi bună din punct de vedere financiar. Dacă nu vei primi o sumă de bani fără să te aștepți, ar trebui să iei în considerare să faci anumite investiții, iar aici poate fi vorba chiar și de lucruri de care ai nevoie în casă. O sesiune de shopping ar putea reprezenta o idee bună pentru tine azi, fiind o ocazie bună de a îmbina utilul cu plăcutul, relaxându-te și totodată investind banii în ceea ce îți lipsea de multă vreme. Fie că îți schimbi mobilierul din casă ori îți îndeplinești niște mici plăceri cum ar fi o vizită la coafor ori o ședință de masaj, nu uita să investești banii „cu cap”, pentru a nu avea regrete mai târziu. 

Horoscop 22 mai 2021. Vărsător 

Azi vei avea parte de un conflict cu o persoană cu care interacționezi foarte des. S-ar putea să scapi din vedere faptul că uneori e nevoie să dai dovadă de mai multă încredere în forțele proprii. Ține cont de acest lucru, căci vei avea nevoie în gestionarea situației tensionate care se anunță azi pentru tine. 

Pești 

Peștii vor reflecta azi la situația lor pe plan sentimental. Probabil vei realiza că partenerul tău nu te satisface complet, și nici măcar nu e vorba de partea sexuală a relației. Astrele spun că e un prilej bun să discuți cu persoana iubită, pentru a constata împreună ce părți ale relației au nevoie de îmbunătățiri. La finalul zilei, fie vei ajunge la concluzia că relația nu este tocmai ceea ce ai nevoie, fie veți repara lucrurile împreună, iar asta vă va face legătura dintre voi și mai puternică. Totul depinde însă de felul în care vei gestiona situația, iar dacă o vei face cum trebuie, ziua îți va fi „încununată” cu o seară perfectă și plină de romantism.

CITEȘTE ȘI

Cât de sexy este zodia ta? TOP cele mai sexy și pasionate zodii din horoscop, conform astrologiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter