Ştiri din Transilvania

Prognoza meteo la Cluj, pentru următoarele două săptămâni. Temperaturi ridicate, dar se anunță PLOI

Prognoza meteo la Cluj. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Se anunță ploi aproape zilnic, deși temperaturile vor fi ridicate.

 

 


Prognoza meteo la Cluj. ANM a anunțat estimarea temperaturilor și precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni (10-23 mai). Se anunță vreme caldă, astfel încât media regională a temperaturilor maxime va fi de 22-23 de grade în primele trei zile ale săptămânii.

Pe 13 mai urmează ca temperaturile să scadă puțin, media maximelor ajungând la 17 grade Celsius, după care se va încălzi treptat și, în intervalul 15-23 mai, se vor înregistra temperaturi ridicate în timpul zilei, între 21 și 23 de grade.


Temperaturi nocturne și ploi

Temperaturile pe timp de noapte vor fi în creștere la începutul săptămânii, de la 2 grade Celsius în prima noapte, la 6-8 grade în perioada 12-15 mai, iar între 16 și 23 mai se vor înregistra temperaturi minime de 8-10 grade.

Începând cu data de 12 mai, se vor semnala ploi în fiecare zi a intervalului de prognoză, dar pe 12 și 13mai, precum și între 17 și 20 mai, acestea pot fi pe arii mai extinse și mai importante cantitativ.

Ultimele Stiri
abonare newsletter