Ştiri din Transilvania

Mesaje și Felicitări Paște 2021. Urări cu textul „Paște Fericit” sau „Hristos a Înviat” pentru cei dragi

Mesaje și Felicitări Paște 2021. Care sunt cele mai frumoase urări pe care le poți transmite familiei și prietenilor dragi.

 

 


Paștele Ortodox 2021 va avea loc pe data de 2 mai în acest an, iar pe lângă bunătățile care se pregătesc de către fiecare gospodină sunt transmise și cele mai frumoase mesaje pentru familie și prieteni.

Indiferet dacă alegi să transmiți mesajele prin SMS, WhatsApp sau Messenger este bine să ai pregătite mai multe mesaje diferite pentru cei dragi, deoarece pandemia de COVID-19 nu mai permite întâlnirile la fel de dese între familie.


Noi îți recomandăm cele mai frumoase mesaje și Felicitări Paște 2021:

- Sărbători Pascale cu pace în suflete și belșug  pe masă, alături de cei dragi!
- Hristos a Înviat! S-aveți Paște îmbelșugat, Sărbătoare cu Lumină, În iubirea Sa divină!
- De Paște să răspândim căldura care ne inundă sufletele: să învățăm să iertăm și să dăruim cu toată inima
- De Paște voi ieși din nou special pentru tine, lumina în sufletul tău din o voi aprinde. Toată fericirea mea prin iepuraș ți-o trimit. Să fii fericit și iubit. Paște Fericit!
- Când Iisus s-a răstignit/ Lumea-ntreagă a mânuit/ Și de sus EL ne veghează/Calea noastră luminează/S-aveți Paște liniștit/Și dorințe de-mplinit! Hristos a Înviat!
- Paștele este o promisiune pe care Dumnezeuo reînnoiește în fiecare primăvară. Fie ca promisiunea de Paște să îți umple inima de pace și bucurie. Paște Fericit!
- Învierea Domnului să vă aducă în casă și în gând, bucurie în suflet și speranță. Paște fericit alături de cei dragi!
- Îmi doream să petrecem Paștele împreună, dar știu că nu este posibil. Cu toate astea, eu îți sunt alături cu sufletul și cred că speranața Învierii ne va aduce în curând mai aproape. Hristos a Înviat!
- Iepurașul o să vină la tine încărcat cu multe cadouri și bunătăți și un plic în care găsești pupici și îmbrățișări de la mine. Hristos a Înviat!

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători pentru români. An de an Învierea Domnului este sărbătorită cu preparate tradiționale care au la bază carnea de miel. De la ciorbe până la fripturi, gospodinele pregătesc tot ce este mai gustos pe masă.


 

abonare newsletter