Ştiri din Transilvania

FOTO. 100 de membrii ai partidului PSD au demarat o acțiune de ecologizare pe un drum din Cluj-Napoca

Membrii Partidului Social Democrat au realizat o acțiune de ecologizare, astăzi, 22 aprilie, cu ocazia Zilei Pământului.

 

 


Cu ocazia Zilei Pământului, Organizația Municipală PSD Cluj Napoca împreună cu Organizația Județeană PSD Cluj au demarat o acțiune de ecologizare pe drumul Sfântului Ioan din Cluj Napoca ca omagiu adus mediului înconjurător.

 


„Noi, social-democrații, iubim omul și comunitatea. Iubim viața și Pământul. Acțiunea noastră de astăzi este firească. Noi suntem și vom fi mereu solidari cu oamenii care arată respect pentru semeni, pentru mediu și natură”, a spus Ovidiu Săcară, președinte PSD Cluj Napoca.

„Gesturile mici sunt cele care produc schimbarea. Acțiunile demarate pe data de 22 aprilie trebuie să devină o normalitate în comportamentul uman, să avem grijă de mediul înconjurător și bunăstarea comunităților noastre. Trebuie să ne amintim permanent că depindem de natură, planetă, și că avem nevoie de o schimbare, de o economie mai durabilă care să funcționeze atât pentru oameni, cât și pentru planetă”, a spus Alexandru Cordoș, președinte PSD Cluj.


Peste 100 de membrii ai partidului PSD din Cluj-Napoca, Dej, Câmpia Turzii, Huedin, Turda și Florești s-au adunat pentru a realiza acțiunea de ecologizare pe drumul Sfântul Ioan.

La nivelul județului Cluj, organizațiile PSD au demarat simultan astfel de acțiuni de ecologizare. Acțiunile s-au desfășurat în condiții optime, respectându-se normele și măsurile de siguranță.

abonare newsletter