Ştiri din Transilvania

Un adolescent a murit după ce elicopterul SMURD, trimis să îl salveze a greșit locația

Un copil de 17 ani a făcut stop cardio-respirator, iar salvatorii SMURD au pornit cu elicopterul pentru a-l salva, însă au aterizat în altă localitate. Minorul a murit în cele din urmă.

 

 


Un adolescent de 17 ani a făcut stop cardio-respirator, iar părinții au sunat îngrijorați la ambulanță. Elicopterul SMURD trimis pentru a salva viața copilului a aterizat în altă localitate, potrivit Antena3. Între timp, minorul a murit.

 


Elicopterul SMURD în loc să aterizeze în satul Arieșeni, salvatorii au aterizat în Băița, județul Bihor, potrivit vicepremarului care susţine că cei de la SMURD au fost greşite coordonatele

Elicopterul SMURD a greșit locația

Adolescentul a fost găsit în casă, în stare de inconştienţă, de părinţii săi care au sunat de urgență la 112. Copilul nu a mai avut probleme medicale.


Reprezentanţii ISU SMURD Alba spun că nu a fost nicio greşeală privind localitatea, ci elicopterul a aterizat la Băiţa din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

În scurt timp, o ambulanță a ajuns într-un timp relativ scurt, iar medicii s-au luptat pentru a-I salva, însă totul a fost în zadar. Minorul a murit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter