Ştiri din Transilvania

Unui băimărean i-a explodat telefonul în mână. Bărbatul, revoltat că nu a primit un alt dispozitiv

Unui băimărean i-a explodat telefonul în mână. Bărbatul este revoltat, după ce compania producătoare i-a transmis să își cumpere un alt dispozitiv.

 

 


Un bărbat din Baia Mare a trecut printr-o experiență neplăcută după ce i-a explodat telefonul în mână, în timp ce se juca cu el. Producătorul de telefoane mobile l-a asigurat pe utilizator că îi va înlocui dispozitivul de abia după finalizarea expertizei.

 


Modelul telefonului care a explodat este Samsung Galaxy A20e DS SM-A202F și a costat aproximativ 700 de lei, după cum a declarat bărbatul.

Mi-au spus simplu să îmi cumpăr altul”

Săptămana aceasta, în timp ce îl foloseam pentru că mă jucam, s-a înfocat, l-am pus pe pat și pur și simplu a explodat. Am fost la compania respectivă cu produsul deoarece era în garanție. L-au luat pentru expertiză, însă nu mi-au dat telefon pentru utilizare la schimb. Mi-au spus simplu să îmi cumpăr altul. Le-am cerut să îmi dea în scris că îmi cer să îmi cumpăr alt telefon. Au refuzat. Oricum, mâine depun plângere la OPC Maramureș”, a declarat băimăreanul pentru Antena 3.


Bărbatul a hotărât să facă publică experiența sa, dar și imaginile cu dispozitivul care a explodat, pentru a-i avertiza și pe alți utilizatori care dețin același model de telefon.

Sursă foto: Antena 3

abonare newsletter