Ştiri din Transilvania

Horoscop 20 martie 2021. Capricornii sunt stresați, iar Blanțele se deschid în fața unui prieten

Horoscop 20 martie 2021. Berbecii pierd legătura cu cineva drag. Vezi ce îți rezervă ziua de azi.

 

 


Horoscop 20 martie 2021. Astrele îți aduc cele main oi vești și cele mai bune sfaturi pentru o zi care să recurgă extrem de bine. Universul ți-a pregătit o mulțime de surprize astăzi.

 


Horoscop 20 martie 2021 - Berbec

Berbecii ar putea trăi momente de confuzie. Relația cu o persoană apropiată pare a se destrăma fără un motiv aparent, iar asta le provoacă o avalanșă de sentimente și emoții.Norocul în dragoste va veni. E important să nu iei decizii la calm și să nu consideri că viața ta se va schimba în rău. În astfel de momente se ivesc oportunitățile, iar schimbarea este firească.

Taur

Taurii ar putea avea parte de un schimb de mesaje pe cât de neașteptat, pe atât de romantic. Nu de puține ori, dragostea se înfiripă în cele mai neașteptate clipe și e nevoie doar de câteva cuvinte pentru a aprinde speranța într-o persoană și, firește, în tine. Dacă simți că este momentul, încearcă să treci la pasul următor. Tura asta să nu fii încăpățânat!


Gemeni

Cineva care, de regulă, e doar un zâmbet și o sursă de energie pozitivă în viața ta, are o zi proastă și se simte deprimat în acest moment. Decât să-i spui un lucru atât de evident, mai bine te faci că nu observi schimbarea lui de atitudine. În cele din urmă, se va deschide și îți va spune singur ceea ce îl deranjează și atunci îl vei putea ajuta să vadă partea mai luminoasă a lucrurilor.

Horoscop 20 martie 2021 - Rac

Ești o persoană importantă pentru mulți oameni. Poate că te pricepi cel mai bine să distrezi lumea, ori că ai o atitudine pozitivă mai mereu, sau poate că gătești demențial! Cert e că toți vor să fie în jurul tău. Asta nu înseamnă că trebuie să dai curs la toate invitațiile.


Leu

Leii se tem că evenimentele viitoare ar putea fi periculoase. Însă, ele nu reprezintă, de fapt, nicio amenințare reală pentru ei sau pentru stilul de viață actual. Nu vă petreceți timpul îngrijorându-vă! S-ar putea să vă aflați într-o perioadă mai prudentă a vieții, dar doar pentru că anumite lucruri încep să semnifice mai mult pentru voi. Uneori, defectele vă scot din cotidian.

Fecioară

Fecioarele trebuie să înţeleagă că faima este un lucru pe care ar trebui să îl accepte fără sfială. Dacă sunteți împins în lumina reflectoarelor împotriva dorințelor voastre, încercați să profitați cât puteţi. Începeți să vă pregătiți pentru a trăi un altfel de stil de viață. Cu această ocazie, vă puteţi schimba tunsoarea sau vă puteţi împrospăta garderoba.


Horoscop20 martie 2021- Balanță

Balanţele sunt mai sensibile zilele acestea, dar nu înseamnă că trebuie să aveţi senzaţia că este un semn de slăbiciune. Ar fi bine să vorbiţi cu cineva drag, să spuneţi ce aveţi pe suflet. Nu trebuie să vă temeţi că prietenii vă vor lua peste picior. Mai ales că în această perioadă o să aveţi ocazia de a întâlni pe cineva special. Poate chiar cineva drag din trecut o să vă facă o surpriză.

Scorpion

Scorpionii, plini de entuziasm și energie, sunt sfătuiți să sară în ajutorul oamenilor dragi. O vorbă bună sau un gest de afecțiune poate schimba complet atmosfera pentru cei ce trec printr-o perioadă dificilă. Fii atent la semne, s-ar putea ca unii să-ți transmită subtil că au nevoie de ajutor. Ți se va întoarce înzecit pe viitor și vei avea sentimentul că ai făcut ceea ce trebuie.

Săgetător

Asigură-te că te faci auzit. Nu te teme să spui ceea ce crezi, s-ar putea ca părerile tale sincere să fie exact soluția unor probleme îndelung dezbătute. Curajul îți va fi răsplătit când te aștepți mai puțin, iar pe termen lung vei deveni persoana la care ceilalți vor apela cu încredere.

Horoscop 20 martie 2021 - Capricorn

Nativii zodiei Capricorn ar trebui să accepte faptul că nu au întotdeauna toate răspunsurile. Încearcă să fii mai relaxat și să înveţi să fii mai puţin aspru cu tine însuţi. De asemenea, astrele te sfătuiesc să nu mai iei asupra ta problemele celorlalţi. În cazul în care decizi să ajuți un prieten sau un coleg de muncă, nu te încărca emoțional și nu-ți epuiza forţele.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător se gândesc doar la distracție. Te trezeşti într-o dispoziţie de zile mari şi te gândești la timpul pe care îl vei petrece cu prietenii azi şi mâine, și nu mai ai răbdare. Starea ta incredibil de pozitivă va atrage după sine noi prietenii, chiar şi o posibilă cucerire, dacă ești singur.

Pești

Astăzi, nativii zodiei Peşti trebuie să profite din plin de orice moment liber, pentru a se relaxa. Astrele îți recomandă să încerci să nu te mai gândeşti la probleme şi la grijile cotidiene, ca să nu-ţi fie afectată starea de sănătate, care, în această perioadă, ar trebui să fie pe primul plan.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter