Ştiri din Transilvania

Horoscop 19 martie 2021. Scorpionii trebuie să pună bani deoparte, iar Vărsătorii se apucă de schimbări în casă

Horoscop 19 martie 2021. Află cine va avea parte de surprize pe plan sentimental şi ce zodie are planuri pentru o escapadă alături de partener.

 

 


Horoscop 19 martie 2021. Astrele anunță unele zodii că vor face planuri pentru o escapadă în weekend. Fie că e vorba de o vizită la muzeu sau chiar o excursie. Altele vor avea parte de surprize sau o zi plină de creativitate și pozitivitate.

Horoscop 19 martie 2021. Berbec

Sunteți înzestrat în moduri despre care nici măcar nu știți. Astăzi este posibil să descoperiți acest dar în mod neașteptat. Astăzi vă simțiți inspirat și s-ar putea să le dați idei chiar și prietenilor. Aveți imaginație și vă gândiți că poate există și alte lucruri pe care le-ați putea face cu viața voastră. Cercetați alte posibilități online.


Taur

O excursie la un muzeu sau galerie vă poate aduce câteva informații interesante. Poate că veți ignora picturile și fotografiile realiste care vă interesau și veți admira în schimb lucrările abstracte. Acestea vă captează cu siguranță interesul și, până la sfârșitul zilei, vă puteți gândi să luați un curs de artă pentru a afla mai multe despre ele.

Horoscop 19 martie 2021. Gemeni

Și tehnologia este la înălțime astăzi. Poate că tocmai ați cumpărat cel mai recent gadget sau doriți să vă petreceți ziua gândindu-vă la a achiziționa unul. Sunteți în elementul vostru! Un apel telefonic de la un prieten îndepărtat ar putea să vă întrerupă. Este benefic să vorbești cu prieteni vechi.


Rac

Dacă îţi doreai să te implici într-un fel de organizaţie de voluntariat, azi ar putea fi ziua în care te înscrii pe lista de susţinere a unei cauze importante. Fie că este vorba despre o asociaţie caritabilă de mediu sau o oportunitate de voluntariat, vei realiza că munca în folosul planetei este un element important care ţi-a lipsit în viaţă. Viaţa e mai bună când eşti altruist.

Horoscop 19 martie 2021. Leu

Cariera ta va lua o turnură spre bine. Noi posibilităţi profesionale ar putea să îţi iasă în cale. Fii receptiv la orice invitaţie sau ofertă. Avansarea s-ar putea să nu vină pe căi tradiţionale, aşa că va trebui să fii foarte atent. Nu trece cu vederea ceva ce pare peste capabilităţile tale.


Fecioară

Anticiparea este de obicei la fel de bună, sau chiar mai bună, decât evenimentul în sine. Asta experimentezi tu azi, când îţi faci planuri cu partenerul pentru o escapadă. Acesta ar putea fi lucrul de care are nevoie relaţia ta.

Horoscop 19 martie 2021. Balanță

Ați putea avea parte de surprize pe plan sentimental, însă surpriza s-ar putea să nu fie atât de evidentă la o primă vedere. O persoană interesantă îți dă undă verde într-un mod subtil și depinde doar de tine să prinzi din aer această ocazie. De altfel, acesta este si farmecul. Cumva simți că trebuie să faci ceva, dar nu știi când și, mai ales, ce anume.


Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți să pună bani deoparte, chiar dacă suma este mică și între timp intervin tot felul de probleme ce necesită resurse. Asigură-te că, în cazul unor evenimente neplăcute sau chiar dramatice vei avea resursele necesare la îndemână. Mai devreme sau mai târziu, cu toții vom întâmpina probleme. Important este să fii pregătit. Îți vei mulțumi pe viitor.

Horoscop 19 martie 2021. Săgetător

Săgetătorii nu sunt sfătuiți să ia decizii la cald, chiar dacă asta pare a fi specialitatea casei. S-ar putea să faci lucruri care nu sunt în interesul tău pe termen lung. În ceea ce privește job-ul sau educația ta nu ar trebui să te grăbești la concluzii sau să faci schimbări majore fără a ști unde vrei să ajungi și când.

Capricorn

Trebuie să ieşi, să te relaxezi. De ce să nu planifici o aventură într-un loc mai îndepărtat? Ai lucrat din greu și meritați o recompensă. Dacă nu vă puteți lua liber acum, cel puțin faceți câteva cercetări online. Chiar dacă știi că nu poți călători acum, poate că vei ajunge acolo în curând.

Horoscop 19 martie 2021. Vărsător

Vărsătorul probabil că va întreprinde câteva proiecte de decorare, aparent urgente, pentru a-şi pune casa la punct. S-ar putea să fie necesare doar câteva achiziții minore. Dar, s-ar putea şi să decideți că nu mai puteți trăi cu culoarea dormitorului, să luați lucrurile în mâinile voastre și să vă ocupați singuri. Nu e o idee bună. Veți fi epuizat, iar rezultatul s-ar putea să nu fie unul tocmai aşteptat.

Pești

Peștii se pare că vor face o călătorie sau o deplasare importantă în curând. Se pare că vei împărți o cameră cu cineva special. O persoană apropiată vă poate însoți şi da, vă puteți gândi cu nerăbdare la toate posibilitățile romantice care vin odată cu această călătorie. Va fi o experienţă minunată, pe care nu o veţi uita prea curând.

Ultimele Stiri
abonare newsletter