Ştiri din Transilvania

VIDEO. Tânără bătută cu bestialitate în plină stradă de soțul ei. Femeia a ajuns la spital

O tânără de doar 20 de ani a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, în plină stradă. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

 


O femeie a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei, în plină stradă în localitatea bistrițeană Telciu. Scenele de groază au fost surprinse de o camera de supraveghere din zonă.

 


Tânăra de 20 de ani a fost bătută de soțul ei, chiar sub ochii trecătorilor. Din păcate, nimeni nu a intervenit pentru a o salva pe femeie din mâinile bărbatului.

„Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine (marți-n.r.) va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.


Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. De asemnea, el va fi dus marți în istanță cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

El este cercetat pentru violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru tânără.


Sursă video/foto: Realitatea pe NET.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. IMAGINI INCREDIBILE ÎN CLUJ! O femeie cu handicap, bătută și răsturnată dintr-un scaun special pentru persoane cu dizabilități

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter