Ştiri din Transilvania

Horoscop 15 martie 2021. Berbecii au parte de o vizită neobișnuită, iar Capricornii au probleme mari

Horoscop 15 martie 2021. Astrele vă aduc cele mai bune vești. Vezi ce surprize ți-a pregătit astăzi universul.

Horoscop 15 martie 2021. Astrele vă aduc cele mai noi vești și cele mai bune sfaturi pentru o zi de neuitat și foarte productivă. Vezi ce surprize ți-a pregătit universul astăzi!

 

Horoscop 15 martie 2021 Berbec

Un iubit sau un fost prieten vă va vizita astăzi și vă va aduce știri foarte interesante. Aveți o stare foarte bună astăzi iar lucrurile merg foarte bine. Spre seară veți analiza cele auzite și veți lua o decizie care v-ar putea schimba viața.


Taur

Sunteti sociabili astăzi și foarte norocoși! Viața o să vă scoată în cale mai multe oportunități de care trebuie să profitați la maxim. Să nu uitați să fiți și precauți în același timp pentru că unele lucruri nu sunt mereu așa cum par. De asemenea, pe plan emotional stați foarte bine în perioada asta.

Gemeni

Problemele pe plan emoțional vă dau mari bătăi de cap. Încercați să le luați foarte ușor și să vă gândiți care este lucrul care a dus la această prăbușire a relației. Pe plan financiar lucrurile se schimbă, iar norocul vă apare în cale. O mare afacere se apropie de voi, aveți răbdare.


Horoscop 15 martie 2021 Rac

O întâlnire cu amici s-ar putea să vă ducă spre anumite gânduri. Discuțiile interesante s-ar putea să vă deschidă uși spre o nouă viață. Pe plan emotional, lucrurile nu stau foarte bine, dar se poate rezolva aceast lucru. Fii mult mai pozitiv iar lucrurile se vor așeza de la sine.

 Leu

Leii își pierd încrederea în oameni și decid să meargă doar pe intuiție. Te simți chinuit de comportamentul prietenilor și nu reușești să le înțelegi gândirea și mai ales reacțiile ușor ieșite din comun. Spre seară vei primi o veste care nu îți va fi pe plac, dar sfatul asterelor este să analizezi bine situația înainte de a acționa. 


Fecioară

Ești înconjurat de afecțiune, prietenie, simpatie și oamenii din jur te fac să te simți bine în pielea ta. Iubirea este sentimentul zilei, deoarece trăiești momente cu o încărcătură emoțională foarte specială. Profită de tot ce se petrece azi! Dăruiește tot ce ai mai bun, pentru că le vei primi înzecit înapoi. La câte sentimente imense pentru persoanele apropiate clocotesc în inima ta, e practic imposibil să nu ai o zi specială.

Horoscop 15 martie 2021 Balanţă

Te simți sensibil azi. De aceea, s-ar putea să nu fi pregătit pentru întâlniri publice, deci încearcă să gestionezi o zi cât mai discretă. Nu îți va fi redusă anxietatea, însă te va ajuta să ai o zi mai productivă. Ca să te ajuți, creează-ți o listă cu toate lucrurile pe care vrei să le faci și evită să ieși în oraș până nu ai terminat măcar 90% din sarcini.


Scorpion

Atunci când ești în preajma unei persoane ce-ți inspiră autoritate, protecție și putere, ai tendința de a te comporta ca un copil, ca și cum ai fi un neputincios, începător în anumite privințe și îl privești pe cel de lângă tine ca pe un erou. Îi recunoști valoarea, superioritatea și ești atent la tot ceea ce transmite, pentru că ai multe de învățat de la acea persoan. Ești precum un burete ce absoarbe tot, deoarece nu știi niciodată când acea informația ți-ar putea fi utilă.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte activi în această zi iar energia lor va fi împrăștiată peste tot. Partenerul de viață va veni cu mici surprize care îți vor face ziua mult mai bună. De asemenea, pe plan financiar, săgetătorii stau chiar foarte bine de o perioadă, iar noi planuri și afaceri vor bătea la ușă în următoarele zile.


Horoscop 15 martie 2021 Capricorn

Nu ești în apele tale, iar acest lucru se poate observa foarte ușor. Lucrurile nu merg așa cum ai planuit, iar asta te deprimă foarte tare. Astrele te sfătuiesc să analizezi lucrurile și să le iei foarte ușor. Viața ta se va schimba în următoarea perioadă, ai puțină răbdare și gândește pozitiv.

 Vărsător

Nu ești în cea mai bună formă, lași gândurile negative să te conducă cu toate că ai destule motive să fii fericit. Ascultă mai mult de cei care îți spun că totul va fi bine și nu te mai lăsa copleșit de idei negative, emoții, temeri și îndoieli. Încearcă măcar o zi să te debarasezi de tot negativismul și lasă acea persoană dispusă să te ajute, să-ți arate că viitorul poate fi luminos și soarele va răsări din nou.

Peşti

Ai putea avea parte de o lecție de viață dureroasă, dar totuși utilă. Suferi din cauza faptului că efortul tău pe plan profesional nu este apreciat și te frustrează să vezi cum alții primesc totul pe tavă. Pe lângă asta, ai nemulțumiri și în viața de cuplu, deoarece trăiești cu impresia că oferi prea mult ți nu primești nimic la schimb. Trebuie să discuți acest lucru cu partenerul de viață, pentru că doar așa vei putea depăși această impresie.

abonare newsletter