Ştiri din Transilvania

Horoscop 11 martie 2021. Scorpionii primesc o veste tulburătoare, iar Capricornii au parte de oportunități

Horoscop 11 martie 2021. Află cui îi este recomandat să nu mai mintă în relația de cuplu și cine e pe cale să aibă o aventură pe cinste.

 

 


Horoscop 11 martie 2021. Astrele anunță momente inedite și pline de pozitivitate pentru multe dintre zodii. Unele găsesc relația amoroasă pe care au căutat-o ani la rând, în timp ce altele stau bine în ceea ce privesc legăturile cu prietenii. 

 


Horoscop 11 martie 2021. Berbec

Grijă la cei din anturajul tău! Unii dintre oamenii din jurul tău vor să profite de pe urma ta, așa că trebuie să fii mai atent la aceștia. Dă-i deoparte și nu te stresa prea tare din cauza asta. Va fi o schimbare doar spre binele tău, ajutându-te să scapi de negativitate. Karma ține cu tine din plin.

Taur


Gândurile și comportamentul tău se îndreaptă spre un drum greșit. Ai mare grijă la acest lucru, deoarece s-ar putea să nu mai ieși la suprafață dacă te adâncești prea mult în trecut. Focusează-te pe prezent și viitor, care, dacă dai tot ce ai mai bun din tine, se anunță a fi unul foarte strălucit. Așa că fii cu ochii pe rezultat, nu pe munca pe care o vei avea de făcut.

Horoscop 11 martie 2021. Gemeni

Nu te sfii să îți arăți sentimentele! Declară-ți dragostea pentru partenerul de viață. Nu mai aștepta momentul potrivit, s-ar putea să nu vină niciodată. Spune acum tot ce simți cu adevărat, altfel ai putea risca pierderea celui drag. E posibil ca aceștia să nu aibă răbdare la nesfârșit.


Rac

Pentru Raci se anunță surprize plăcute. Ai toate șansele să te bucuri de o aventură de neuitat în plan sentimental, dacă tot nu vrei să te așezi la casa ta. Bucură-te din plin, este posibil să nu mai ai multe ocazii ca aceasta. Însă ai grijă, ulciorul nu merge de multe ori la apă.


Horoscop 11 martie 2021. Leu

Tensiunile și certurile din cuplu par că nu se mai termină pentru Lei. Nu mai pasa vina pe celălalt și asumă-ți greșelile făcute. Orgoliul nu este niciodată benefic în relațiile amoroase. E foarte important să știi să ierți și să uiți, altfel riști ca această poveste de iubire să se apropie de un sfârșit.

Fecioară

Alege calmul în perioada următoare. Fii răbdător și nu te grăbi să iei o decizie pripită. Ai putea regreta ce ai ales dacă nu îți acorzi timp să analizezi opțiunile. Ai tot timpul din lume să alegi pe ce cale vrei să mergi. Nu ar strica să ții cont de niște sfaturi. Acestea ar putea fi benefice pentru alegerea drumului tău.

Horoscop 11 martie 2021. Balanță

Ai grijă de cuvintele folosite. Fii mai subtil și mai atent la vorbele pe care le scoți pe gură, s-ar putea să rănești câteva persoane apropiate. Vorbește mai puțin dacă trebuie. E posibil să regreți ce ai spus și va fi prea târziu, iar relația cu persoanele pe care le-ai rănit să nu mai fie niciodată la fel. Gândește-te de două ori înainte să vorbești.

Scorpion

Întorsătură de situație pentru Scorpioni. Liniștea și pacea interioară sunt zdruncinate de o veste venită din depărtare. Nu pune la suflet supărarea și încearcă să treci peste mai repede. Caută să îți ocupi timpul cu diferite activități sau ai putea ieși la povești cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, ar fi o ocazie bună să vă reconectați și să îți iei gândul de la veștile mai puțin plăcute.

Horoscop 11 martie 2021. Săgetător

Azi trebuie să fii mai hotărât. Ai foarte multe decizii de luat în legătură cu cel de lângă tine. Nu te grăbi, dacă nu vrei să regreți mai târziu hotărârile luate dintr-un impuls. Ia-ți timp de gândire, analizează ce ar fi mai bine să alegi. Bazează-te pe intuiție, nu va da greș.

Capricorn

Se anunță o zi plină de productivitate și ocazii bune pentru Capricorni. Nu duci lipsă de oportunități în ce privește cariera. Schimbă locul de muncă dacă nu te mai simți în largul tău, poți încerca ceva nou oricând. Totuși, înainte să faci acest lucru, gândește-te bine, nu vrei să iei decizii impulsive pe care să le regreți mai târziu. Dacă vei face alegerea bună, vei fi una dintre zodiile care au noroc la bani.

Horoscop 11 martie 2021. Vărsător

Alege să fii mai indiferent față de părerile celorlalți azi. Nu te lăsa afectat de răutățile din jur. Tu știi foarte bine cine ești și care sunt greșelile tale. Nu te lăsa doborât de oameni care nici măcar nu te cunosc. Acest lucru nu va face decât să te încarce negativ și să te oprească din a da randament în viața ta, fie că e în plan personal, fie profesional.

Pești

Îți este recomandat să începi să fii mai onest, mai ales cu cei dragi. Încearcă să renunți la minciuni și anturaj, în caz contrar s-ar putea să pierzi căsnicia sau relația pe care o ai cu partenerul sau partenera ta. E un moment bun să afli ce vrei de la celălalt. Merită să depui efort să comunici mai mult cu celălalt, pentru a vă reconecta și a afla cum poți să îți repari relația.

Ultimele Stiri
abonare newsletter