Ştiri din Transilvania

Horoscop 5 februarie 2021. Berbecii au parte de o mare dezamăgire în viața lor. Ce zodie își schimbă partenerul de viață

Horoscop 5 februarie 2021. Astrele aduc vești proaste pentru cei din zodia berbec.

 

Horoscop 5 februarie 2021. Ce se întâmplă cu zodiile astăzi, 5 februarie, 2021. Află cum va fi ziua ta în funcție de zodia în care ești născut.

Berbec


Treci printr-o perioadă dificilă și ești dezamăgit. Cineva ți-a trădat încrederea și lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. În continuare aștepți ca efortul tău să fie răsplătit.

Taur


O vacanță scurtă este tot ceea ce ai nevoie în acest moment. Toate treburile, inclusiv sarcinile tale de lucru vor fi preluate de colegi. Ești uimit de atitudinea lor, dar în cele din urmă tu ești fericit că poți să te bucuri de un concediu.

Gemeni  


Uneori ești prea orgolios și tu știi asta. Nu îți face bine acest orgoliu, dar cu toate astea îți susții punctul de vedere cu orice preț.

Horoscop 5 februarie 2021. Rac

Ai multă treabă de făcut, mai ales că șefii îți dau și alte sarcini. Un deadline te  presează și este destul de greu să îl îndeplinești.


Leu

Încearcă să petreci mai mult timp cu familia. În ultima perioadă ai fost mai mult plecat și familia a început să își facă planuri fără tine.


Fecioară

Trădare este lucrul care te deranjează cel mai tare. Totuși, în acest moment simți că ai fost trădat. Adevărul ți-a fost ascuns de cineva apropiat ție. Liniștește-te și cere lămuriri.

Horoscop 5 februarie. Balanță

Nu este o zi prea bună pentru a organiza o întâlnire cu prietenii și nici pentru afaceri. Nu reușești să comunici exact ce îți dorești.

Scorpion

Dimineața îți aduce în față o persoană dragă pe care nu ai văzut-o de mult. Spre seara vei merge la o masă restrânsă unde vei rememora amintiri.

Săgetător

E timpul pentru o schimbare în viața sentimentală. Vei avea o discuție importantă cu partenerul de viață și te poți trezi singur.

Capricorn

Ai planuri mari și vrei să riști totul pentru cartea câștigătoare. De multe ori lucrurile însă nu merg așa cum vrei. Ai grijă cât riști, pentru că poți pierde totul. Fii mai calculat!

Vărsător

Ai visat peste noapte anumite schimbări și dimineață vrei să aplici tot ce ai trăit în vis. Din păcate, realitatea este departe de vis.

Pești

În prima parte a zilei ai fost ocupat cu tot felul de probleme casnice pe care în mod normal nu trebuia să le rezolvi tu. Totuși, spre seara mergi la culcare împăcat că ai făcut un bine familiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter