Ştiri din Transilvania

Horoscop. La aceste trei zodii se vor întoarce foștii iubiți de Mercur Retrograd

La aceste trei zodii s-ar putea întoarce fosta iubire de Mercur Retrograd, chiar dacă relația nu s-a încheiat bine.

 

 


Mercur Retroagad este renumit pentru aducerea înapoi a unui fost, chiar dacă nu vă doriți acest lucru.

De Mercur Retrograd planetă ne cere să reflectăm asupra deciziilor și alegerilor pe care le-am făcut în trecut. Așa vom putea obține o mai mare claritate a lucrurilor pe care trebuie să le facem.


Care sunt zodiile la care se va întoarce un fost?

Leul, Balanța și Peștii sunt zodiile cu probabilitatea cea mai mare să se reconecteze cu un fost iubit, înainte ca stațiile Mercur să se îndrepte înspre semnul zodiacal al Peștilor pe 19 februarie. Acest lucru se poate întâmpla, de fapt, oricărei zodii în timpul sezonului retrograd al planetei Mercur.

Cele două zile ale unui retrograd care sunt cele mai puternice sunt atunci când încetinește pentru a se întoarce mai întâi retrograd și când recâștigă viteza normală pentru a se întoarce din nou direct.


Leu

Vă place să flirtați și să mențineți relațiile casual. Aveți tendința de a trece cu vederea conexiunile de durată, deoarece nu asta căutați. Săptămâna în care Mercur s-a transformat în retrograd, veți fi chiar mai atrăgător decât sunteți în mod normal. Există șanse mari ca fosta iubire să vadă o imagine cu dumneavoastră pe internet și să nu vă mai poată scoate din minte. O decizie de dragoste din trecut va reveni pentru revizuire în următoarele săptămâni.

Balanță

Veți simți acest Mercur Retrograd mai puternic decât majoritatea oamenilor. În timp ce pareți a fi foarte logic și pragmatic la suprafață, sunteți de fapt un romantic la inimă. Balanța stăpânește casa a șaptea în astrologie, care este cea a relațiilor, chiar și căsătoria. Știți că iubirea nu este logică, așa că în timp ce cineva poate arăta potrivirea perfectă pe hârtie, nu înseamnă că inima va fi de acord. Acesta este probabil tipul de fost iubit care ar putea reapărea în curând. Nu luați în considerare un partener, în special un fost, în săptămânile următoare, dacă riscul este prea mare.


Pești

Săptămânile următoare sunt pe cale să scoată la iveală un adevăr în ceea ce privește viețile și relațiile noastre de dragoste, ceea ce înseamnă că sunteți mai predispus decât majoritatea să fiți contactat de un fost iubit. Peștii guvernează tot ceea ce este ascuns sub suprafață, inclusiv vise, sentimente, dorințe și chiar frici. Încercați să vă gândiți la ce este mai bine pentru dumneavoastră înainte să luați decizia de a vă accepta înapoi fosta iubire.

abonare newsletter