Ştiri din Transilvania

Doi pacienți COVID în STARE GRAVĂ, transportați cu avionul militar din Capitală la o secție ATI din țară

Criză de locuri la secțiile de ATI din țară. Din ce în ce mai mulți oameni care se infectează cu noul coronavirus ajung la terapie intensivă.

 

 


Doi pacienți COVID în stare gravă au fost transferați, duminică, 13 decembrie, cu avionul militar de la București la Sibiu. Avionul a fost pus la dispoziție de Ministrul Apărării Naționale.

 


O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române a efectuat astăzi un transport pe ruta Otopeni-Sibiu-Otopeni, în regim de urgență pentru doi pacienți infectați cu noul coronavirus care se află în stare foarte gravă, a anunțat MApN.

Echipa medicală este formată din specialişti din cadrul MApN şi SMURD Bucureşti, iar transportul pacienţilor de la unităţile spitaliceşti către aeroport s-a realizat cu ambulanţe ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Aeronava a decolat la ora 14:15.


Situația la ATI este din ce în ce mai crtică.

Duminică, 13 decembrie Bucureștiul a înregistrat 1.142 de cazuri COVID-19. De asemnea, situația la ATI este din ce în ce mai critică, în ultimele 24 de ore raportându-se peste 1.000 de internări la terapie intensivă.

CITEȘTE ȘI:


Câți oameni trebuie să se vaccineze ca să scăpăm de pandemie? În ce etapă de vaccinare te vei imuniza

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter