Ştiri din Transilvania

METEO: Vremea se încălzește în următoarele zile, cu probabilitate de precipitații

ANM: Vremea se încălzește în următoarele zile, cu probabilitate de precipitații în perioada 9-15 decembrie, în toată țara.

 

 


Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această săptămână, în majoritatea regiunilor țării, în timp ce probabilitatea pentru precipitații se va menține ridicată în perioada 9-15 decembrie, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

 


Cum va fi vremea în Transilvania?

În zona Transilvaniei, la începutul primei săptămâni, valorile termice diurne vor fi apropiate de normele perioadei, cu o medie a temperaturilor maxime de 4 grade și a celor minime de -3 sau -1 grad. Apoi, vremea se va încălzi, iar media maximelor va atinge 8 grade, în intervalul 10-13 decembrie, când și temperaturile nocturne vor deveni pozitive, cu o valoare medie de 2-3 grade Celsius.

Ulterior, va avea loc un proces de răcire treptată, astfel încât, între 17 și 20 decembrie, regimul termic va fi normal pentru această perioadă, cu valori medii ale temperaturilor maxime de -5 sau -3 grade Celsius.


Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în intervalul 9-15 decembrie, iar în jurul datei de 10 decembrie, acestea se pot semnala pe arii mai extinse și pot fi însemnate cantitativ.

CITEȘTE ȘI:


Vremea se schimbă RADICAL. Avertizare meteo de ninsori

 

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter