Ştiri din Transilvania

O femeie în vârstă a fost batjocorită de un tânăr de 22 de ani

În noaptea de 14 spre 15 decembrie, o femeie de 76 de ani din comuna Bicaz a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.

Poliţiştii s-au deplasat rapid la faţa locului. Victima le-a spus oamenilor legii că, în jurul orei 20:00, un tânăr a pătruns fără drept în locuinţa ei şi, prin violenţă, a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Femeia a fost examinată medico-legal şi s-a constatat că pentru vindecarea leziunilor suferite necesită 3 – 4 zile de îngrijiri medicale, informează actualmm.ro.

Poliţiştii au identificat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptelor. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani din aceeaşi localitate cu victima. El a fost reţinut de poliţişti, iar marţi instanţa a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.


Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus marţi, 16 decembrie, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter