Ştiri din Transilvania

SB: Un elev a ajuns la spital după ce a fost bătut de colegi

Un elev în vârstă de 18 ani de la Centrul de Incluziune din Turnu Roşu a fost bătut de alţi trei colegi chiar în curtea școlii unde învățau.

Incidentul a avut loc într-o pauză la centrul pentru copii cu nevoi speciale din Turnu Roșu, chiar la doi pași de profesorii supraveghetori. Pe imagini se vede cum mai multi copii stau de vorba în curte. Brusc, o lovitura îl ameţeşte complet pe elevul de 18 ani. După ore s-au întâlnit în curtea școlii și așteptau microbuzul care îi transporta acasă, informează oradesibiu.ro.

„Se vede pe imaginile video de pe camerele de supraveghete că acel conflict a avut loc după un colţ al unei clădiri şi a fost de o fracţiune de secundă. Probabil s-au dus, l-au lovit şi au plecat şi nu s-a observat nimic. Copilul nu a acuzat dureri şi nu a venit să spună: m-a lovit. Asistenta socială l-a văzut puţin abătut şi l-a întrebat ce este cu el. Răspunsul lui a fost că-l doare puţin burta”, spune directorul centrului, Mihaela Miron.


Operat de urgență la Spitalul Județean Sibiu, reprezentantii scolii spun că au aflat de la părinţii copilului despre incident. Când a ajuns acasă băiatul le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat.

„A venit acasă şi a spus că l-au bătut doi copii la şcoală. L-a întrebat nevasta cum şi unde ţi-a dat. Ce ai Alex? Mi-a dat în burtă. Plângând a venit”, a povestit Marius Stoica, tatăl copilului.


Speriaţi, aceştia au sunat imediat la ambulanţă şi l-au dus la Spitalul Judeţean Sibiu, acolo unde a şi fost operat de urgenţă.

„Starea pacientului este momentan favorabilă, este internat pe secţia de Urologie unde a fost suspus unei interventii chirurgicale în urma unui traumatism prin agresiune”, spune spune purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Alexandra Petria.


Poliţia spune că a fost declanșată o anchetă în acest caz. „Toate persoanele implicate în acest incident au fost identificate şi în prezent se fac cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Etichete: altercatie sibiu
Ultimele Stiri
abonare newsletter