Ştiri din Transilvania

Bistriţa: Un TIR încărcat cu băuturi energizante s-a răsturnat în Pasul Tihuța

Mai bine de o oră au muncit pompierii și șoferii pentru a elibera DN 17 care leagă Bistrița de Suceava după ce în Pasul Tihuța s-a răsturnat un TIR încărcat cu energizante. Sute de mașini au fost blocate în trafic mai bine de o oră, iar acum se circulă pe un singur sens de mers.

Accidentul s-a petrecut pe raza județului Suceava, în comuna Poiana Ștampei, la coborâre din Pasul Tihuța spre localitate, informează bistriteanul.ro.

Șoferul, un bărbat de 34 de ani, angajat al unei firme din Carei, a intrat prea tare într-o curbă periculoasă și s-a răsturnat, autotrenul blocând ambele sensuri de circulație.


Mai bine de o oră nu s-a putut circula deloc, șoferii prinși în blocaj dând și ei o mână de ajutor: au descărcat remorca de băuturi.

Abia după ce remorca TIR-ului a fost golită pompierii au reușit să deblocheze un sens de mers. Și la această oră circulația se desfășoară pe o singură bandă.


Polițiștii spun că șoferul nu a adapat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autotrenului care s-a răsturnat într-o curbă la stânga. Din fericire, șoferul nu a fost rănit în urma accidentului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter