Ştiri din Transilvania

Bistriţa: 1 Mai cu mici şi bere din partea Primăriei

Primăria Bistriţa va organiza manifestări de 1 şi 2 Mai în Parcul Municipal, unde bistriţenii vor putea cumpăra mici şi bere de la tarabe.

Anul acesta niciun partid nu a anunţat că va oferi gratis mâncare sau băutură de 1 Mai.

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax, că formaţiunea nu intenţionează să dea oamenilor gratuit mici sau bere, de 1 Mai, PSD urmând să aibă o "petrecere privată" cu sindicaliştii, iar TDL să joace fotbal.


La rândul său, liderul PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, afirmă că liberalii nu au de gând să ofere nimic electoratului.

Și vicepreşedintele responsabil de imagine şi comunicare al PDL Bistriţa-Năsăud, Doris Moldovan, a declarat că formaţiunea nu va face campanie electorală de 1 Mai.


În schimb, la Bistriţa, 1 şi 2 Mai vor fi sărbătorite, în premieră, în Parcul Municipal, unde vor fi evenimente organizate de Primărie potrivit primarului Ovidiu Creţu (PSD.

"La sfârşitul lunii iunie vom face inaugurarea Pădurii Schulerwald. În consecinţă, vom sărbători 1 şi 2 Mai în Parcul Municipal. În interiorul stadionului, aleea de la intrarea principală până la Direcţia de Sport vor fi standuri cu mici şi bere. Aici vor fi şi grătare, şi mese, vom amplasa şi WC-uri ecologice. Terasă va fi în parcarea de lângă terenul sintetic, vor fi mese şi umbrele. Aici e partea cu gătitul. Deci partea de alimentaţie publică în incinta stadionului, pe aleea respectivă, unde îşi vor instala bucătăriile de campanie, iar mese şi umbrele în parcare. Şi în 2 Mai va fi la fel (...)", a spus Ovidiu Creţu.

Etichete: bere mici bistrita
Ultimele Stiri
abonare newsletter