Ştiri din Transilvania

PROTEST la Fujikura din Dej. Muncitorii au REFUZAT să mai lucreze - VIDEO

Angajaţii fabricii Fujikura din Dej sunt nemulţumiţi faţă de condiţiile de muncă şi de salarii. Din acest motiv, miercuri au organizat un miniprotest şi s-au oprit din lucru.

Fujikura Automobile din Dej a anunţat că până la sfârşitul anului va angaja încă 800 de persoane, iar cei care erau interesaţi de ocuparea unui loc de muncă puteau să-şi depună CV-urile. Doar că puţini au fost cei care s-au interesat de ocuparea unui loc de muncă la această fabrică.

Mike Câmpan, director Fujikura Automotive a fost prezent miercuri la fabrica din Dej, unde le-a prezentat angajaţilor planurile de extindere a producţiei şi le-a cerut ajutorul în găsirea de personal suplimentar. Profitând de faptul că directorul general s-a aflat printre ei, aceştia au început să îşi scandeze nemulţumirile faţă de condiţiile de muncă şi salarii, informează Dejeanul.ro.


În cele din urmă, angajaţii fabricii au fost convinşi să intre în fabrică, primind promisiuni că neregulile semnalate de ei vor fi analizate şi pe cât posibil, rezolvate.

Etichete: angajati protest dej
abonare newsletter