Ştiri din Transilvania

Codul roșu de viscol are culoarea PSD

Surorile Salanță, două bistrițence fierbinți, deszăpezesc din Bali județul Dâmbovița. „Efortul” lor este răsplătit cu peste 2 milioane de euro!

sursa foto: Facebook sursa foto: Facebook

Surorile Loredana şi Cosmina Salanţă sunt deţinătoarele unei firma care se ocupă cu deszăpezirea unui tronson de drum public din judeţul Dâmboviţa. În aceste zile, surorile Salanţă se află în însoritul Bali, Indonezia, după cum arată postările de pe conturile personale de Facebook. Totuşi, firma lor, Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi, cu sediul în Bucureşti, se luptă cu zăpezile din Dâmboviţa, de pe drumurile DN 61, 7, 72, 72A, în baza unui contract câştigat de la CNADNR, în valoare de 9,73 milioane lei (aprox. 2,16 milioane euro), scrie gandul.info.

Loredana Salanţă (21 de ani) şi Natalia Cosmina Salanţă (24 de ani) sunt din Bistriţa. Loredana este fostă Miss World Romania 2009 şi câştigătoare a Top Model of the World în 2011, iar Cosmina este şi ea fotomodel. Împreună au participat la acţiuni caritabile cu TSD Bistriţa Năsăud.


Secretul succesului lor în materie de şosele, materializat într-un contract de peste 2 milioane de euro, pare însă să se datoreze altcuiva, străin de lumea modei, şi care stă în spatele celor două fotomodele: administratorul firmei este Alin Niculae Ştefan, director în cadrul firmei de asfaltări Romstrade, deţinută de afaceristul Nelu Iordache, arestat pentru deturnare de fonduri. Ştefan are experienţă în domeniu, ocupându-se la Romstrade de autorizaţii, achiziţii şi marketing, iar anterior lucrând la o altă firmă de asfaltări – Consitrans.

 

Etichete: viscol psd
Ultimele Stiri
abonare newsletter