Sport

Primul meci pentru voleibaliste și voleibaliști

<p>Voleibalistele Universității Cluj reîncep Campionatul Diviziei A1, duminică, 15 ianuarie, cu un joc pe terenul liderului Știința Bacău.</p>

 

În această partidă va debuta și bulgăroaia Ivelina Petkova, nou sosită la gruparea de pe Someș. „Am venit  la Cluj ca să ajut echipa cât pot de mult. Am avut parte de o primire călduroasa din partea fetelor și sper să mă integrez cât de repede și să dăruiesc totul din mine pentru echipă“, a declarat bulgăroaica în vârstă de 22 de ani, Ivelina Petkova.


Elevii antrenați de Bogdan Tănase reiau Campionatul Diviziei A1 la volei masculin cu etapa a 12-a, programată sâmbătă. Voleibaliștii clujeni vor juca în deplasare la Steaua București. „Ne propunem să câștigăm acest meci. Întâlnim o echipă apropiată de nivelul nostru, iar printr-un joc atent putem să ne adjudecăm victoria“ , a declarat Tănase.

Înaintea disputării acestui meci, Universitatea se situează pe locul 10 cu 12 puncte, iar adversarii pe 6 cu 15 p. Partida este programată la ora 11 și va fi transmisă în direct pe Digisport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter