Sport

Derby la baschet: „U“ Mobitelco - Asesoft

<p><img src="documente/stories/01_ianuarie/14_ziua/07 meci baschet masculin u mobitelco - csu asesoft ploiesti rp 04.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Campionii de la „U“ Mobitelco BT vor întâlni sâmbătă formația cu care s-au bătut pentru campionat în ultimii ani, CSU Asesoft Ploiești.</p>

Elevii lui Marcel Țenter vor debuta în 2012 chiar în derby-ul cu Asesoft, după ce meciul de marți cu BC Miercurea Ciuc a fost amânat datorită unor probleme cu panoul din sala harghiteană. Înaintea acestei confruntări, tehnicianul campionilor a declarat că „alb-negrii“ respectă valoarea ploieștenilor, dar nu sunt speriați de aceștia.

„Noi respectăm valoarea ploieștenilor, dar nu ne e frică de ei. Jucăm pe terenul nostru și vom face totul să câștigăm acest meci. Sper să fi scăpat și de ghinioanele care ne-au urmărit până acum. Sunt sigur că Asesoft va fi o altă echipa în retur“, a spus Țenter.

Antrenorul clujenilor a declarat că nu știe încă dacă îl va păstra în lot pe americanul Phil Jones, care se antrenează de câteva zile alături de jucătorii legitimați la „U“ Mobitelco BT. „Despre Phil Jones, ne mai trebuie câteva zile ca să ne decidem. Deși el corespunde profilului căutat de noi, nu este la nivelul fizic dorit și este supărător acest fapt. Agenții lui ne-au spus altceva“, a mai spus Țenter.

Meciul dintre „U“ Mobitelco BT Cluj și CSU Asesoft Ploiești se va disputa sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 19, la Sala Sporturilor „Horia Demian“ și va fi transmis în direct de DigiSport 1. Mircea Cristescu, președintele campionilor, a declarat că la acest derby baschetbaliștii clujeni vor fi susținuți din tribune de fotbaliștii de la FC Universitatea.

„Îi așteptăm pe suporteri alături de noi sâmbătă, în mod sigur va fi un spectacol baschetbalistic. La meci vor fi prezenți și fotbaliștii Universitatii, pe care i-am chemat să vadă ce înseamnă un derby la baschet!“, a declarat oficialul clujean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter