Sport

Badea: „Ne putem îndeplini obiectivul“

<p><img src="documente/stories/01_ianuarie/14_ziua/07conf ionut badea u cluj rp 07.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Antrenorul Ionuț Badea a declarat că oficialii Universității vor încerca să mai transfere câțiva jucători, dar în mare este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție.</p>

Jucătorii Universității au început de miercuri antrenamentele, iar duminică vor pleca în cantonamentul din Antalya.

Ionuț Badea, tehnicianul Universității Cluj, este încrezător în șansele echipei sale de a îndeplini obiectivul trasat de conducere înainte de startul sezonului, calificarea în cupele europene, mai precis în Europa League și speră că elevii săi vor avea un stagiu de pregătire reușit.

„Până la plecarea în Antalya ne vom antrena la Cluj. Jucătorii vor efectua unele teste, pentru a avea un punct de placare. Vom efectua câte două antrenamente pe zi. Încercăm să transferăm și alți jucători, vom încerca să schimbăm unele roluri. Unii jucători care evoluează mai puțin vor fi împrumutați. Am programat șase meciuri amicale, pentru a cristaliza mai bine relațiile de joc. Nu știm încă dacă Hoban și Cristescu vor veni acum sau la vară (cei doi jucători care au semnat cu Universitatea dar mai au contract cu alte echipe până la finalul sezonului – n.r.), cât despre cei doi jucători care sunt în probe, vor veni cu noi în Turcia iar după ce îi voi vedea la lucru voi lua o decizie în privința lor. În mare, suntem acoperiți pe toate posturile. În continuare sperăm că vom reuși să atingem obiectivul trasat înainte de startul sezonului“, a declarat Ionuț Badea.

Antrenorul „șepcilor roșii“ a mai precizat că încă nu se știe situația lui Machado. Atacantul brazilian a fost împrumutat la Steaua, dar ar putea fi vândut definitiv echipei „roș-albastre“.

Bornescu: „Îmi place să mă bucur alături de fani“

Cei trei jucători veniți la Universitatea Cluj în această pauză competițională, George Galamaz, Mircea Bornescu și Dorinel Popa, au oferit declarații despre noua lor echipă.

Galamaz a venit de la Steaua, după ce în trecut a mai evoluat, printre altele, la Rapid, Dinamo și Unirea Urziceni.
„Mă bucur că sunt la Universitatea, mă simt bine alături de noii colegi, am întâlnit vechi prieteni alături de care am mai jucat. Sunt sigur că nu vor mai apărea incidente de genul celui de la Ploiești “, a spus Galamaz, făcând referire și la momentul când a fost lovit de un suporter intrat pe teren, în timpu meciului Petrolul-Steaua, disputat în turul campionatului în curs.

Mircea Bornescu, un portar cu mare experiență în Liga 1, a venit de la Petrolul Ploiești. „Mă bucur și eu că am ajuns la Universitatea, o echipă bună ce joacă pe un stadion de 5 stele. Sper să mă înțeleg bine cu fanii, acest lucru va depinde și de evoluțiile mele. M-am înțeles bine cu suporterii echipelor la care am jucat pentru că întotdeauna am dat 100% pe teren și îmi place să mă bucur alături de fani“, a declarat Bornescu, noul goalkeeper al „șepcilor roșii“, care a mai evoluat la Rapid și Universitatea Craiova.

abonare newsletter