Sport

Universitatea Cluj şi-a prezentat noile achiziţii

<p>Conducerea echipei de fotbal Universitatea Cluj şi-a prezentat joi noile achiziţii, un fundaş şi un mijlocaş preluaţi de la Steaua şi un portar adus de la formaţia Petrolul Ploieşti, informează Agerpres.</p>

 

Cei trei jucători spun că au avut, joi, o primă zi foarte bună la noua echipă şi că sunt încrezători că îşi vor ajuta colegii pentru ca, împreună, să atingă obiectivele propuse pentru acest an.

„A fost o primă zi normală la Cluj, m-am simţit foarte bine, am întâlnit noi colegi, dar şi vechi prieteni. Acel incident al meu (n. red. -în toamnă, la meciul dintre Petrolul şi Steaua, un spectator a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul) a avut urmări, dar cred că şi acel băiat regretă ce a făcut şi nu cred că se va mai întâmpla aşa ceva pe stadioanele noastre, care devin din ce în ce mai sigure”, a declarat fundaşul George Galamaz, care a venit la U Cluj după ce şi-a reziliat contractul cu Steaua.

Situaţia mijlocaşului Dorinel Popa, adus tot de la Steaua, nu a putut fi pe deplin clarificată de jucător, care a spus că nu ştie dacă a fost sau nu transferat definitiv la noua echipă.

„Universitatea are un lot foarte bun şi sunt încântat că voi juca aici. Nu ştiu dacă sunt transferat definitiv sau nu. Sunt încântat că am venit la U şi sper că ne vom atinge obiectivele”, a spus Popa.

Şi portarul Mircea Bornescu s-a arătat entuziasmat de această primă zi la Cluj şi mai ales de stadionul pe care va juca.

„Am avut o primă zi extraordinară, am văzut un stadion extraordinar, de cinci stele, cel mai frumos din România, pe care voi juca. Am întâlnit oameni cu care voi colabora. În pregătirea şi evoluţiile pe car eo să le am sper că o să-i mulţumesc pe cei de aici pentru încrederea pe care au avut-o în mine atunci când au decis să mă transfere. Am avut o legătură bună cu suporterii peste tot pe unde am fost şi sper ca prin evoluţiile mele să-i fac să mă aprecieze şi aici la U Cluj. Cred că contează şi felul meu de a fi ăn această relaţie cu fanii, sunt energic şi dau sută la sută de fiecare dată”, a spus fostul jucător de la Petrolul Ploieşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter