Sport

Tempesta și Pulpea se întorc la Monte Carlo

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/27_ziua/08 monte carlo 2011.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Piloții Marco Temepstini și Dorin Pulpea vor lua startul, pentru a doua oară, la Raliul Monte Carlo, prima etapă a sezonului 2012 din Campionatul Mondial.</p>

Programat în perioada 17 – 22 ianuarie, Raliul Monte Carlo este prima competiție internațională din 2012 din programul echipajului de la Napoca Rally Academy.

430 kilometri de probă specială pe asfalt, zăpadă și gheață. Așa se anunță ediția a 80-a a Raliului Monte Carlo, care după o pauză de trei sezoane revine în calendarul Campionatului Mondial.

„Am fost anul trecut aici și avem o treabă neterminată. Tocmai de aceea am decis să începem sezonul 2012 cu participarea la Monte Carlo. Fără îndoială, prima etapă a CM de Raliuri va fi una extrem de dificilă. Sunt 430 km de probă specială și 1.300 km de probe de legătură, iar vremea este imprevizibilă. Nu am fixat nici un obiectiv pentru această cursă, îmi doresc foarte mult să ajungem la sosire“, a spus Marco Tempestini.

În 2012, în afara participării la o etapă din CM de Raliuri, echipajul NRA va lua startul la cel puţin șapte etape din IRC. „Sigur luăm startul în toate cele patru etape pe macadam – Azore, San Marino, Sibiu și Cipru, plus alte, cel puțin trei pe asfalt“, a mai spus italianul de la NRA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter