Sport

„U“ Cluj se va pregăti în Turcia

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/24_ziua/08 cantonament u.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va efectua în pauza competițională un stagiu de pregătire în Turcia. Elevii lui Ionuț Badea vor juca cel puțin șase partide amicale.</p>

Elevii lui Ionuț Badea se vor reuni miercuri (11 ianuarie), iar la sfârșitul lunii vor pleca în Antalya.

Antrenorul „șepcilor roșii“ a decis ca „alb-negrii“ să efectueze un singur cantonament în pauza competițională de iarnă. Universitatea Cluj va efectua cantonamentul de iarnă în Antalya, în perioada 21 ianuarie – 9 februarie. Delegatia clujenilor va fi cazată la hotelul Papillon Zeugma din stațiunea Belek.

În cadrul acestui cantonament, elevii lui Ionuț Badea au programate până acum șase partide amicale și vor participa la turneul Antalya Trophy, alături de echipe din Austria, Croația, Ucraina și Azerbaidjan. Primul meci pentru „alb-negrii“ va fi cel cu polonezii de la Jagiellonia Bialystok, în 25 ianuarie. După acesta va urma participarea la Antalya Trophy, competiție care va fi alcătuită din două grupe. După meciurile din grupe (două pentru fiecare formație), în faza următoare se va disputa o singură partidă, între echipele care ocupă același loc în fiecare grupă (spre exemplu, dacă „U” Cluj termină pe primul loc în Grupa 1, va întâlni ocupanta primului loc din Grupa II). „Șepcile roșii“ vor face parte din grupa 1, alături de Sturm Graz (Austria) și Inter Baku (Azerbaidjan). Grupa 2 este formată din Viitorul Constanța, RNK Split (Croația) și Tavria Simferopol (Ucraina).

Echipa secundă e deja în cantonament

Echipa a doua a Universității Cluj, pregătită de Gheorghe Barbu, a revenit la antrenamente săptămâna trecută. Fotbaliștii care evoluează în Liga a 3-a au plecat încă de duminică în primul cantonament al iernii, la Băile Felix. Pregătirea va avea loc în perioada 7-15 ianuarie, urmând ca fotbaliștii de la „U“ Cluj II să dispute și un amical în companie formației Luceafărul Oradea. După acest prim cantonament, elevii lui Gheorghe Barbu vor reveni la Cluj, de unde vor pleca alături de echipa mareîn cantonamentul din Antalya (21 ianuarie-9 februarie).

Programul meciurilor amicale:


25.01: „U” Cluj – Jagiellonia Bialystok (locul 10 in Polonia)
27.01: „U” Cluj – Sturm Graz (locul 6 in Austria) – meci in cadrul Antalya Trophy
30.01: „U” Cluj – Inter Baku (locul 2 in Azerbaidjan) – meci in cadrul Antalya Trophy
02.02: adversar din Grupa II – meci in cadrul Antalya Trophy
05.02: adversar din Rusia sau Ucraina – urmeaza a fi stabilit
08.02: „U” Cluj – Spartak Trnava (locul 3 in Slovacia)

Ultimele Stiri
abonare newsletter