Sport

Max Nicu dă cărțile pe față după 7 ani de la aventura la „U” Cluj: „Teja nu m-a vrut niciodată”

Max Nicu a fost unul dintre cei mai importanți jucători aduși la Universitatea Cluj, dar aventura lui pe malul Someșului a fost una extrem de scurtă.

Mijlocașul român crescut în Germania a fost adus la Universitatea Cluj în 2014, atunci când a venit direct din fotbalul german. Nicu era văzut ca una dintre vedetele echipei lui Mihai Teja, fiind creată o adevărată emulație în jurul lui.

„O jumătate de an cât am jucat la U Cluj a fost cea mai frumoasa perioadă din cariera mea. Serios. M-am simţit foarte onorat să îmbrac tricoul lor. Fanii au fost extraordinari şi îmi pare sincer rău că nu am avut voie să mai râmân acolo. Sunt convins că Mihai Teja nu a vrut să mai fiu la echipă. Vlad Munteanu a încercat să-l convingă că pot ajuta echipa să rămână în Liga 1, dar el nu m-a mai vrut. Cred că l-a deranjat că eu am fost aclamat înainte de a veni.”, a declarat Max Nicu într-un interviu pentru Telekom Sport.


Fostul internațional român s-a făcut remarcat la echipe precum Hertha Berlin, SC Freiburg sau 1860 Munchen înainte de aventura la Universitatea Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter