Sport

Anett Kontaveit, obligată să câștige Transylvania Open! De ce este vital turneul de la Cluj pentru estonă

Meciurile de pe tabloul principal de la Transylvania Open încep de astăzi, fiind implicate jucătoare importante în lupta pentru marele trofeu.

Transylvania Open a suferit o serie de lovituri succesive în ultimele zile, iar dintr-un turneu extrem de puternic a devenit o competiție de mare luptă între câteva jucătoare aflate la final de sezon.

Garbine Muguruza, Paula Badosa, Elise Mertens, Ekaterina Alexandrova, Veronika Kudermetova sau Viktoria Golubjic s-au retras din diferite motive de la turneul organizat la Cluj-Napoca.


Pe tabloul feminin au rămas cu toate astea sportive precum Simona Halep, Emma Răducanu sau Anett Kontaveit, ultima fiind și cea mai interesată de competiția organizată la BT Arena.

Kontaveit merge la Turneul Campioanelor dacă câștigă la Cluj

Anett Kontaveit este la cel mai bun sezon din carieră și poate ajunge în premieră la Turneul Campioanelor. Jucătoarea din Estonia a câștigat săptămâna trecută turneul de la Moscova și dacă câștigă Transylvania Open va juca la Turneul Campioanelor. Soarta lui Kontvaiet depinde doar de ea, deoarece Ons Jabeur, principala rivală s-a retras de la turneu la care s-a înscris în Italia.


Rămâne de văzut dacă Kontaveit poate trece de Emma Răducanu și Simona Halep, principalele vedete la Transylvania Open 2021. Estona are 40 de victorii și 15 înfrângeri în 2021, dar a câștigat 21 din ultimele 23 de partide. Kontaveit a jucat 5 finale WTA în 2021 și are trei titluri în acest sezon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter