Sport

O nouă rundă de bilete pentru Transylvania Open WTA250 se pun în vânzare astăzi

Abonamentele și tichetele pentru ultimele 3 zile de turneu disponibile pentru preînscrieri, SOLD OUT

Încă o șansă pentru fanii tenisului care vor să participe la Transylvania Open WTA250! O nouă serie de abonamente și bilete pentru toate zilele de turneu se pun în vânzare pentru toți cei interesați astăzi, 7 octombrie, ora 15.00.

Abonamentele și biletele pentru ultimele trei zile de turneu (când vor avea loc semifinalele și finalele turneului) alocate perioadei de preînscrieri, s-au epuizat.


Turneul de tenis va avea loc în 23-31 octombrie 2021 în BT Arena, unde vor fi amenajate 2 terenuri de tenis complet separate (terenul central și terenul 2), o premieră în producția de evenimente din România. Pentru ultima zi de turneu în care va avea loc marea finală și în care se va juca doar pe terenul central, organizatorii vor încerca să găsească soluții pentru suplimentarea locurilor și eliberarea unei noi serii de bilete. Turneu se anunță a fi unul de calibru mare, cu jucătoare de top. SIMONA HALEP, ELISE MERTENS, EMMA RĂDUCANU, ANETT KONTAVEIT,  PAULA BADOSA și-au confirmat deja participarea.

Regulile WTA și reglementările de sănătate publică au făcut ca numărul spectatorilor să fie redus cu mai bine de 50%.  Biletele cumpărate garantează însă accesul pe ambele terenuri de joc.


Biletele sunt puse în vânzare pe zile și pot fi cumpărate de pe site-ul transylvaniaopen.ro și de pe platforma entertix.ro. Ținând cont de cele mai recente reglementări legale în vigoare, în sală va fi permis accesul DOAR persoanelor VACCINATE împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, și persoanelor care au trecut prin boală și se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Minorii între 12 și 18 ani pot participa la Transylvania Open doar dacă sunt vaccinați împotriva virusului  SARS-CoV-2 și au împlinite 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau dacă se află în perioada cuprinsă între a 15 - a zi și a 180 - a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul  SARS-CoV-2. Minorii sub 12 ani, conform legislației în vigoare, nu pot participa la Transylvania Open 2021.

Tragerea la sorți a main drawului va avea loc loc sâmbătă seara, astfel că programul exact al primelor meciuri va fi comunicat în prima zi de calificări. Programul orientativ al fiecărei zile poate fi vizualizat AICI.


În cadrul Transylvania Open WTA250 vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari.

Ultimele Stiri
abonare newsletter