Sport

Laurenţiu Reghecampf, speriat de meciul cu CFR Cluj: „Sper ca băieţii noştri să aibă o altă atitudine”

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, 22 septembrie, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să aibă o altă atitudine în meciul din şaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, cu CFR Cluj.

 

 


„E puţin cam greu după ultimul meci, jucăm mâine în Cupă, sper ca băieţii noştri să aibă o altă prezentare, să aibă o altă atitudine. Jucăm acasă, e un meci decisiv pentru a merge mai departe în Cupa României. Am discutat după ultima partidă şi sper ca ei să fi înţeles ceea ce le-am transmis. Sper ca mâine seară să aibă o atitudine mai bună şi să reuşim să ne calificăm mai departe, este un obiectiv pentru noi câştigarea Cupei României, ne dorim foarte mult asta şi pentru acest lucru trebuie să ne sacrificăm, să facem tot ceea ce putem ca mâine să câştigăm meciul”, a declarat Reghecampf, în conferința de presă.

Principalul obiectiv al echipei sale în acest an este câştigarea titlului de campioană

„Principalul obiectiv este câştigarea campionatului, chiar dacă în momentul de faţă nu arătăm şi nu suntem în partea din faţă a clasamentului. Am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am spus că principalul obiectiv al nostru este câştigarea campionatului. Cupa României este o competiţie foarte dificilă, total aparte de ceea ce se întâmplă în campionat, este un singur meci în care trebuie să te concentrezi foarte mult. Îmi doresc foarte mult ca echipa să facă un meci foarte bun, cred că suntem obligaţi să facem acest lucru pentru fanii noştri, pentru noi, pentru club, pentru că ultima apariţie a noastră în campionat nu a fost ceea ce ar fi trebuit să arate jucătorii noştri. Campionatul este încă foarte lung, începe play-off-ul, punctele se înjumătăţesc, mai e un drum foarte lung, dar noi trebuie să ne obişnuim să nu mai lăsăm puncte şi să încercăm să ne câştigăm meciurile. Nu mă gândesc că Universitatea Craiova nu va fi în play-off. Cu siguranţă vom fi acolo. Eu nu pot vedea totul negativ după meciul cu CFR”, a completat Reghecampf.

Tehnicianul este convins că Dan Petrescu va folosi în partida de joi o formulă de echipă cu jucători competivi.


„Dan Petrescu are luxul de a avea trei echipe şi sunt sigur că mâine va fi o echipă competitivă pe teren. Sunt sigur că şi ei îşi doresc foarte mult să meargă mai departe. Pe mine nu mă interesează acest lucru, indiferent cu ce echipă va juca, este echipa campioană, sunt bine pregătiţi, cu jucători de valoare. Noi vom alinia mâine seară jucătorii cei mai în formă pentru a câştiga partida din Cupa României. Nu este nicio revanşă, este un simplu meci de Cupa României care este foarte important şi pe care trebuie să îl tratăm cu seriozitate şi sunt sigur că aşa vor face jucătorii care vor intra pe teren. Cu siguranţă va fi un meci foarte greu, indiferent de echipă pe care Dan Petrescu va decide să o trimită în teren. Este echipa campioană, echipa care ne reprezintă în Europa. Cu siguranţă jocul lor nu se va schimba, vor avea un meci agresiv ca de fiecare dată, dar la limita fair play-ului”, a încheiat antrenorul echipei Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf a precizat că pentru partida de joi, jucătorii Mihai Bălaşa şi Alexandru Mateiu au fost excluşi din lot.

Partida Universitatea Craiova - CFR Cluj, din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României, se va disputa joi, de la ora 21:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

CITEȘTE ȘI


VIDEO. Juan Culio, în lacrimi după meciul CFR Cluj - CSU Craiova 1-0: „Când simt că nu merge, eu pun STOP”

Ultimele Stiri
abonare newsletter