Sport

Universitatea Cluj a transferat un fundaș spaniol

FC Universitatea Cluj a bifat o nouă mutare pe piața transferurilor. Spaniolul Roberto Alarcón (23 de ani) este cel mai nou nume ce se alătură lotului condus de Erik Lincar.

Crescut de RCD Mallorca, Alarcon a debutat în 2018 la nivel de profesioniști pentru formația secundă a clubului, care evolua în Tercera División (Liga a IV-a din Spania). În primul sezon la seniori, acesta a reușit să înscrie cinci goluri.

În ianuarie 2020, noul jucător al Universității Cluj a semnat cu FC Tucson, echipă din USL League One. A strâns 16 prezențe în tricoul formației din Arizona, marcând două goluri și oferind două pase decisive.


Roberto s-a antrenat alături de „studenți” și a declarat că este încântat să joace pentru ”U”: „Sunt aici de câteva zile. Am avut ocazia să observ organizarea clubului și să îmi cunosc colegii. Cred că e o oportunitate mare pentru a mă dezvolta ca jucător. Abia aștept să să îmbrac tricoul acestei echipe și să joc. Sunt foarte fericit să fiu aici. Am fost în tribune la două meciuri. Suporterii de aici m-au impresionat. Abia aștept să joc pentru ei, pentru acest oraș. Voi lupta pentru acest club. Mă gândesc doar la promovare și voi da totul pentru asta.”, a declarat fundașul dreapta pentru fcucluj.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter