Sport

Meci dificil în această seară. România întâlnește Liechtenstein

România se pregătește pentru meciul cu Liechtenstein, contând pentru preliminariile CM 2022, care este programat astăzi, 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

 

 


Înaintea acestei întâlniri, selecționerul Mirel Rădoi a atras atenția că Liechtenstein poate fi un adversar dificil, mai ales dacă „tricolorii” vor crede că simpla prezență pe gazon le va asigura victoria.

Mirel Rădoi nu se poate baza, în această seară, pe Denis Alibec, Denis Drăguş, ambii accidentaţi, şi Dorin Rotariu, infectat cu Covid-19.


„Deși cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naționalei cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfășurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein. Toți ceilalți jucătorii și membrii staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate în această dimineață. Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară și a părăsit cantonamentul echipei naționale", a transmis FRF.

După meciul cu Liechtenstein, România va mai avea meciul cu Macedonia de Nord, programat pe 8 septembrie, la Skopje. După 4 runde din grupa J, tricolorii ocupă locul 4, cu 6 puncte, la patru lungimi de liderul Armenia.


CITEȘTE ȘI

Dan Petrescu: „Hai să uităm ce am făcut aici, să pornim de la zero. Nu sunt salvatorul CFR Cluj”

Ultimele Stiri
abonare newsletter