Sport

VIDEO. Șumudică a făcut spectacol înainte de CFR Cluj - CSU Craiova: „Vreți să mă leșinați? N-am văzut așa ceva de când mama m-a făcut”

Marius Șumudică a făcut spectacol la conferința premergătoare meciului CFR Cluj - CSU Craiova din Supercupa României.

Marius Șumudică a fost prezent vineri după-amiază la conferința de presă premergătoare meciului dintre CFR Cluj și CSU Craiova în Supercupa României. Noul antrenor al echipei din Gruia a fost în formă și a avut declarații spumoase la adresa administratorilor de la Arena Națională, locul unde se va disputa meciul de sâmbătă seara.

Șumudică a fost nemulțumit de faptul că în sala de conferințe era prea frig și aerul condiționat funcționa prea tare: „Aerul ăsta condiționat... Ce-i cu el? Au dat cei din Bănie drumul?! Vreți să mă leșinați pe aici?! N-am văzut așa frig de când mama m-a făcut! Trebuia să-mi spuneți să iau o șapcă”, a declarat Șumudică spre amuzamentul celor prezenți în sală.


Șumudică a prezentat situația unor jucători importanți din Gruia

CFR Cluj a transferat la foc automat în această vară, iar în presă au apărut informații că Andrei Burcă și Cristi Bălgrădean se vor despărți de campioana României.

Șumudică a vorbit despre cei doi jucători și a dat de înțeles că Bălgrădean va rămâne și Burcă va pleca.


„În 5 zile sper să revină la parametri normali, după accidentare. Va intra în program cu echipa. Știu că există interes de la două echipe din străinătate pentru el. Sunt oferte importante. Mai departe n-am ce detalii să vă dau, pentru că mă depășesc”, a spus Șumudică pe subiectul Burcă.

Antrenorul din Gruia a negat orice informație cu privire la o despărțire de Bălgrădean: „Nu e adevărat! Ne bazăm pe el, Arla și Cristiano pentru postul de portar. E o aberație, nu știu de unde a apărut informația că ar pleca”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter