Sport

Marius Șumudică, mândru de atmosfera făcută de fanii lui CFR Cluj: „M-am simțit senzațional”

Marius Șumudică a avut parte de o primire călduroasă la primul meci jucat de CFR Cluj în sezonul 2021/2022.

 

 


Antrenorul campioanei României a fost aplaudat la scenă deschisă în momentul în care a pășit pentru prima dată pe gazonul stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, iar pe durata meciului CFR Cluj  - Borac Banja Luka 3-1 fanii i-au scandat numele de mai multe ori.

„Senzațional m-am simțit. Le mulțumesc suporterilor, mi-au scandat numele, nu poți să te simți decât bine când vii într-un oraș și ești respectat de oamenii de aici. Le promit că voi face tot ceea ce știu eu mai bine ca această echipă să triumfe în continuare. Pentru mine este mult mai importantă o calificare  și să mergem cât mai mult în Champions League decât să luăm Supercupa. Asta nu înseamnă că ne vom da la o parte. Vom schimba niște jucători, mergem la București să demonstrăm în continuare că jocul lor”, a declarat imediat după meci noul antrenor al clujenilor.


Șumudică a avut declarații frumoase despre oamenii din Cluj-Napoca și înaintea meciului din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Antrenorul din Gruia se bucură de un suport important al fanilor și le-a răspuns cu aceași metodă.

De altfel, este bine cunoscută relația bună pe care Marius Șumudică o are cu majoritatea suporterilor la echipele pe care le-a antrenat.

abonare newsletter