Sport

Vin întăriri la CFR Cluj! Un francez cu 29 de meciuri în Ligue 1 a semnat echipa antrenată de Marius Șumudică

Marius Șumudică a anunțat că doi jucători se vor alătura lui CFR Cluj în perioada următoare.

 

Marius Șumudică a anunțat înaintea meciului cu Borac Banja Luka că în Gruia vor ajunge doi noi jucători. Un atacant și un mijlocaș vor completa lotul campioanei României. Tehnicianul echipei nu a dat nume, dar unul dintre cei doi fotbaliști se pare că este Guessouma Fofana, un francez de 28 de ani cu destul de multe prezențe în Ligue 1.


Fofana a evoluat în carieră la Amiens, Guingamp sau FC Le Mans. Mijlocașul defensiv este un jucător puternic care poate să ocupe rolul pe care l-au avut Ovidiu Hoban sau Mihai Bordeianu în ultimii ani la CFR.

Șumudică este de părere că poate echipa poate merge pe două fronturi cu acest lot, dar un atacant este tot ce își mai dorește de la conducere după plecarea lui Mario Rondon.


„Este o întrebare dificilă, o întrebare cu 24 de ore înainte de joc. N-ar fi corect să vorbesc, pentru că ar însemna să dau în jucătorii din vestiar. Din punct de vedere cantitativ suntem ok. Eu cred că avem un lot din care putem face față pe două fronturi, în campionatul intern și Cupa României. Eu cred că mai avem nevoie de maximum 2 jucători. Unul a sosit deja astăzi, din informațiile mele, iar cel de-al doilea, un atacant. Avem nevoie să marcăm goluri, chiar dacă sunt adeptul unei echipe organizate. Eu am construit echipa cu temelia, adică portar și linia de fund. La drum lung, în campionat sau în Cupa României, echipele care au cele mai bune defensive ajung să câștige, dar în competițiile europene nu ai timp. E foarte dificil. Practic, în 180 de minute trebuie să dai totul și să elimini echipa adversă”, a declarat Șumudică înaintea debutului în preliminariile Ligii Campionilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter