Sport

U-BT Cluj - CSM Oradea FINALA CAMPIONATULUI NAȚIONAL de baschet masculin se joacă azi în BT ARENA

U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea joacă astăzi ultimul meci al finalei Ligii Naționale de baschet masculin.

 

 


Ambele echipe au câștigat până acum 2 meciuri în finala Ligii Naționale de baschet masculin, iar câștigătoarea trofeului final se va decide astăzi, de la ora 20:00.

Organizatorii meciului au anunțat că au pus în vânzare toate biletele posibile, fără să mai fie respectată distanțarea socială, dar cu reguli stricte la accesul în arenă. U-BT Cluj-Napoca recomandă tuturor fanilor să vină îmbrăcați în alb pentru o atmosferă specială.


Intrarea la meci se va face după următoarele reguli

„Având în vedere legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la meci pot asista:

A. toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.


sau

B. persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore NUMAI dacă acestea se vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului. La BTarena se va organiza un punct de vaccinare înaintea partidei (pe platoul cu terenurile de baschet), începând cu ora 12:00 și se va folosi vaccinul Johnson&Johnson.


Așadar, suporterii trebuie să aibă în vedere faptul că pot asista la partidă doar dacă fac dovada vaccinării pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare. Nu sunt acceptate teste antigen pentru infecția SARS-Cov-2, decât dacă fanii doresc să se imunizeze la centrul de la intrarea în sală”, a transmis clubul.

BT Arena din Cluj-Napoca este cea mai mare sală din România și are peste 7.000 de locuri. Biletele la meciul 5 al finalei costă 15 lei și pot fi achiziționate online sau de casieria Sălii Sporturilor „Horia Demian” până la ora 15:00 în ziua meciului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter