Sport

Edi Iordănescu, contract senzațional în Ligue 1. Ce echipă îl vrea pe fostul antrenor de la CFR Cluj

Edi Iordănescu este căutat de o echipă din Ligue 1, campionatul Franței, după plecarea de la CFR Cluj

 

Antrenorul care a adus titlul la trupa din Ardeal în sezonul 2020/2021 este dorit de Brest, formație clasată pe locul 17 în stagiunea precedentă.


Iordănescu Jr. este dorit de Brest după ce Oliveri Dall'Oglio, fostul antrenor al echipei, a semnat cu Montpellier. Conform PlaySport, Edi se bate pentru locul de la Brest cu Adrian Ursea, un alt antrenor român. Ursea a pregătit-o pe Nice în stagiunea precedentă și a reușit performanțe notabile.

Brest este o echipă modestă din Ligue 1 care s-a salvat în ultimele etape de la retrogradare. Echipa are un lot cotat la aproximativ 90 de milioane de euro, iar cel mai promițător jucător este Romain Faivre, component al echipei naționale U-21 a Franței.


Edi Iordănescu, cel mai bun sezon din carieră

Iordănescu Jr. este în cel mai bun moment al carierei după ce a izbutit să câștige campionatul cu CFR Cluj. Antrenorul de 42 de ani a strâns 20 de victorii, 5 remize și 4 înfrângeri pe banca campioanei.

De-a lungul carierei, Iordănescu a antrenat la Fortuna Brazi, Târgu Mureș, Pandurii, CSKA Sofia, Astra, Gaz Metan și CFR Cluj. El a mai avut scurte aventuri la FCSB și FC Vaslui, acolo unde a înlocuit foști antrenori .

Ultimele Stiri
abonare newsletter